O groapa daca o mai ti mult acasa. Daca era vorba de un bebelus mai intrai pe TPU sa intrebi ce ii poti face sau te duceai direct la doctor? Mergi cu ea la veterinar, o sa o examineze si o sa-i dea un tratament, intre timp cumpara o seringa cat mai mare si da-i apa cu ea ca sa nu se deshidrateze. ( de preferat plata ) Ii dai apa prin lateralul botului, daca ii dai din fata e posibil sa se inece.
Este posibil sa aiba paraziti intestinali! Asa a avut si catelusa mea la 6 luni nu voia pe nimeni nu se ridica etc... Poti sa o duci la medicul veterinar. Incearca sa o mangai, sa te joci cu ea.
Buna, Alice! Din descrierea pe care au facut-o, catelusa ta pare sa aiba o problema de sanatate. Poate avea orice, insa noi nu suntem in masura sa iti spunem exact de ce sufera. Sper ca nu e ceva serios, avand in vedere ca e un pui.Trebuie neaparat sa o duci la un cabinet veterinar, unde vei afla ce are.
Va doresc numai bine, si tie, si catelusei tale!
Am dus o la veterinar mi-a spus ca este doar o constipatie si sa nu imi fac mari griji, iar peste doua zile am gasit o moarta...
Bună,trebuie sa o duci la veterinar. Poate încerci sa-i dai un ou crud, de regula stiu ca ouăle crude ajuta pentru burta, dar daca zici ca nici apă nu bea, atunci nu stiu...Cel mai bine e so duci la un veterinar, vei fi mai sigură. Sănătate)))