| alexuta029 a întrebat:

Hey.AJUTOR cum sa imi conving mama sa imi ia un caine? Sunt responsabila stau in apartament dar e ff mare si pot sa il ingrijesc..mama nu vrea pur si simplu dar cred ca am inmuiat-o un pik..nu incepeti cu..tr sa fii responsabila, cainele e greu de ingrijit etc. pentru ca stiu tot ce se poate stii. Cea mai buna Idee FUNDITAAA MAREEE plss help

5 răspunsuri:
| RIze1KDE1LuNA a răspuns:

Catelul iti cere o responsabilitate foarte mare ct si atentie si ingrijere! Catelul are sentimente, si uneori e foarte gelos..deci daca esti o copila si stai la apartament e normal sa nu te lase! poate ca mai tarziu o sa te intereseze alte lucruri.(bani, baieti, hainela moda, popularitate..etc) si n-o sa mai acorzi atentia necesara catelului..atunci mama ta se va alege cu inca o sarcina in plus(o povara).sau poate catelul isi schimba cmportamentul si o sa trebuiasca mutat din apartament ..si o sa fie o problema atata timp ct sunteti foarte atasati de catel! Asta in cazul in care ai grija de el si nu luam in considerare bolile, purecii, etc gandeste-te binetongue IIIciauIII

| Inutza0102 a răspuns:

Spune-i ca daca iti va cumpara vei invata ce inseamna sa fi responsabila cu adevarat si ca va putea sa aiba incredere in tine sau ca vei invata mai bine daca ti-l va cumparahappySa imi spui daca a functionathappy

| alexuta029 explică (pentru Inutza0102):

Nu merge cu invatatul pentru ca deja invat cat de bine pot iau minim 9 la teste...voi incerca multumesc de rasp.

| Inutza0102 a răspuns (pentru alexuta029):

Ok.Atunci incearca sa faci cat mai multa curatenie si lucrurile pe care nu le faci de obicei...adica poate nu iti faci patul sau nu stiu nu speli vasele...sa incerci sa faci lucrurile pe care nu le faceai(in sens bun)happy

| Sandrinna a răspuns:

Eu tot am avut problema aceaasta inainte de a avea cainele pe care il am acum.ii poti spune ceva de genul ca asa vei deveni mai responsabila si ca te vei starui sa inveti bine.ii promiti ca vei avea grija de el cit se poate de bine. sper ca te-am ajutat!