| JammyBrooks a întrebat:

Hey all!
Am un labraor retreiver de 7 luni, si miroase a caine.Ce pot face sa nu mai miroase asa de tare? L-am spalat dar nimic!
Cum pot scapa de mirosul de caine?
Dau funda si vot!

7 răspunsuri:
| ioana100 a răspuns:

Nu este recomandat sa speli un caine,decat odata la trei saptamani,blana cainlor,produce o substanta care le intareste imunitatea, daca nu respecti aceasta perioada modica, imunitatea va scadea si cainele se va imbolnavi mai repede.
Mirosul poate veni de la urechi, cainii cu pavilioanele lasate, sunt predispusi la mai multe afectiuni ale urechii.Trebuie sa il duci la un consult veterinar, mirosul abundent al urechilor si culoarea maronie inchisa a mizeriei, sunt simptome ale otitei, de altfel, un alt semn este scarpinarea abundenta la nivelul capului

| JammyBrooks explică:

Nu sunt, adica sampon nu este deloc si cu odorizante nu merge.

| symy_1713 a răspuns:

Si eu am labrador fiind un caine mare nu o sa poti sa-l speli des si in plus are doua straturi de par care secreta o grasime ce ii face parul vascos ca sa alunece mai usor in apa deci nu o sa poti sa scapi in totalitate de miros. Eu spal catelusul mai mic cu fresh"n clean cu aloe vera si vanilie si miroase foarte frumos. Mai poti sa iei un sampon cu spalare uscata (un spray ) si poti sa il dai si zilnic de 100 de ori pe zi si miroase si frumos. Sper ca te-am ajutat!

| EvangelineLovin a răspuns:

Trebuie deparazitat intern, si o sa miroasa mai putin dupa.

| AnabelleKr a răspuns:

Nu-l da cu parfum de oameni, pentru ca nu e bine. Probabil e din cauza ca e in calduri, atunci ei miros asa rau. Daca nu, cauta pe net si comanda un parfum de caini. Crede-ma, va functiona!

| Mariya5 a răspuns:

Cred ca sunt sampoane si odorizante specialeincearca la un pet shop.

| Mada_6077 a răspuns:

A ce vrei sa miroasa? E caine! Tu mirosi a om! Si el te simte la fel!
Daca vrei sa miroasa a pisica, freaca-l cu o pisica pe spate! Joke->
Da-l cu un parfum!happy