Vei face doar, doar febra, atat. 10-15 minute. de preferinta nu lua cu multa apa pentru. ca isi pierde din efect.
Pai si eu ma "rontait" dupa 2h isi face efectu faci febra apoi a-2-a zi nai nimic
O sa iti spun ce s-a intamplat unei colege in clasa a 6. Au fortat-o unii sa manance creta [nu infloresc deloc,tipa e si cam ciudatica] si da,a facut febra pe langa multe altele, s-a dus si la spital, ma rog mai multe.Mai bine nu ai incerca. Efectu se vede cam.in aceea seara as zice
Buna.
da este foarte adevarat
ai grija ca pot face alergie.
nu iti recomand.este foarte rau din cate am auzit de la ceilalti
febra tine cam 2-3 zile
efectul si'l face in 2-3 zile
Nu prea este vag ca nu prea cred ca faci febra de la creta.Dar oricum, de ce ai rontai creta?
Sincer,nu am auzit niciodata de la nimeni ca daca rontai creta vei avea febra.Dar oricum de ce ai vrea sa rontai creta?
Buna!
da e adevarata eu chiar am niste colegi in clasa(baieti) care au avut incredibila idee sa manance creta ca sa scape de ore.Au mancat fiecare cate o bucata si dupa cam in jur de o ora au inceput sa aiba febra!
deci nu te sfatuiesc sa incerci!
by!
Da faci febra.un coleg a incercat si dupa 10-15 min a inceput sa transpire, sa inrosit la fata si avea febra mare.pana si-a revenit a durat cam 1-2-3 ore
Heii. deci nu incerca.
O sa ai durreri foarte mari de stomac.
Si febre. tio spun din proprie experientza. :-s
Alexandra1947 întreabă:
MeMonaIoana întreabă: