| andrushki a întrebat:

Hey. Am hotarat sa-mi cumpar Bichon Bolognese. Ce imi puteti spun despre rasa aceasta!?happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey! Dupa parerea mea, Bichonul este cel mai dulce catel. Stiu ca nu naparleste, dar in fiecare zi trebuie periat. Uita-te pe acest site mai bine.http://www.infocaini.ro/rase-de-caini/rasa/bichon-bolognese [fundita:*]

8 răspunsuri:
| covexrobu a răspuns:

Ai facut o greseala foarte mare. Cel mai bine este ca inainte sa te hotarasti ce rasa de caine iti place sa te interesezi despre aceasta. Pentru ca mai incolo o sa ai probleme cu acesta. Sunt foarte multe discutii si teme pe diferite forumuri despre aceasta rasa de caini. Sper ca intelegi la ce ma refer. Uite aici http://www.animale.ro/caini/bichon-bolognese

| covexrobu a răspuns:

Se poate doar ca eu sa fi inteles gresit. Cel mai bine este sa iei toti cainii din rasa bichon la rand, in sensul sa citesti despre ei pe net. SI vezi care se potriveste cel mai bine caracterului tau. Aspectul exterior conteaza intr-o masura mai mica decat caracterul cainelui.

| LiaGore a răspuns:

Intuitiv, iubitor si fermecator bichonul Bolognese a fost crescut de-a lungul timpului drept caine de companie. Adora contactul cu oamenii, este devotat si foarte atasat de stapanul sau. Nu ii place sa fie lasat singur

pentru o perioada lunga de timp. Se comporta bine in calatorii cu orice mijloc de transport, atat ti

mp cat este si stapanul sau cu el.

Bichonul Bolognese este un caine inteligent, usor de educat, prietenos cu cei pe care ii cunoaste si rezervat in prezenta strainilor. Este jucaus, curios din fire, ii place sa invete si faca diverse trucuri. Tolereaza prezenta altor animale.

Aceasta rasa poseda un simt al vazului si al auzului foarte bine dezvoltat, anuntand stapanului orice situatie neobisnuita.

Caracteristica pentru rasa bichon Bolognese este blana alba,

pufoasa, carliontata. Necesita mai multa ingrijire, periaj zilnic, spalare regulata, curatatul urechilor si al ochilor, tunsul in zona picioarelor si a urechilor. Poate fi crescut si de catre persoanele alergice.

Bichonul Bolognese poate fi crescut in apartament, insa trebuie sa i se asigure un program zilnic de miscare, jocuri si plimbari.

Este un caine usor de dresat, dispus sa invete lucruri noi. Repetarea indelungata a unui exercitiu il plictiseste de aceea se recomanda alternarea activitatilor in dresaj. Raspunde bine la incurajari si metode blande de dresaj.

Bichonul Bolognese dezvolta usor infectii ale urechii din cauza ca acestea acopera intrarea lor, mentinand umezeala. Situatia este inrautatita si de parul care la aceasta rasa creste in urechi. Pentru a evita aceste neplaceri, urechile trebuie verificate de cateva ori pe saptamana si curatate de mizerii. De asemenea parul crescut in urechi trebuie tuns. O ureche sanatoasa si curata trebuie sa aiba culoare roz deschis, fara miros.

| andrushki explică:

@Covexrobu :Crede-ma ca incerc sa ma interesez cat mai mult cu putinta tongue.

| andrushki explică:

@Covexrobu :Asta am si facut` tongue. Am stat 2 zile ca sa aleg catelul asta`. si m ise pare cel mai perfect pentru mine` happyhee hee

| Kyrukai a răspuns:

Http://www.zooland.ro/Bichon_Bolognez-4149.html - incearca aici, are cam tot ce vrei sa stii.

| uilaki a răspuns:

Www.bichonbolognese.eu intra aici si vezi catei mei cum arata si te convingi daca cumperi cu pedigree