| YumiSukinanda a întrebat:

Hey, am o intrebare mai ciudata. Am un caine, are 4 ani, si problema e ca inca nu stiu sigur ce rasa este. Adica, m-am uitat azi la rase de caini pe google ca na-veam ce face. si am dat poze cu pikinezi, caci asta credeam ca e Bobita ( cainele meu ).Si nu arata ca pikinezi. adica aia au intr-un fel par mai lung si mai stufos, iar al meu are par ca rotwaileri, ( nu stiu cum se scrie rotwailler) numai ca, nu era asa de mare si cu urechile ca rotwaileri. El are culoarea negru cu galben, galben la sprancene, gatu, labutele. Si nu are par lung deloc, e ca un rotwailler. Doar ca e mic, adica e mic, si nu e asa rau ca aia ( rotwailleri) si habar n-am, parca are cate o parte din toate rasele. CE e?

11 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Păi o păză, posteaz-o pe net si se va gasi careva care se pricepe la rase de caini, si se rezolva problema.BAfta!

| RedNose a răspuns:

E doar un metis...nu are cum sa fie de rasa. Daca puneai o poza poate puteam sa-ti spun cam ce ar putea avea in spate. Oricum, nu se poate numi caine de rasa.

| YumiSukinanda explică (pentru RedNose):

Toti caini au o rasa desteptule.

| RedNose a răspuns (pentru YumiSukinanda):

Un caine fara pedigree normal nu ar trebui sa-i spui caine de rasa fiindca pedigree-ul este un document care atesta apartenenta unui caine la o anumita rasa, fara ala nu poti sa demostrezi.

In primul rand, sunt fata, iar in al 2lea rand sunt mult peste tine cu cunostiitele(scuze pentru cacofonie) legate de animale, in special caini.

| taken a răspuns:

Ii faci o poza, pui poza pe imageshack
http://imageshack.us/
sau in alta parte si pui link-ul aici,apoi cautam pe Google la imagini si vedem ce gasim.
Poti cauta chiar tu. Dupa ce ai pus poza in PC,deschizi Google, dai in stanga sus la imagini, apoi click dreapta pe aparatul foto(cautati dupa imagine), click pe incarcati o imagine, click pe alegeti fisierul, selectezi poza din PC-ul tau si vezi rezultatele. Daca mai sunt imagini asemanatoare dai click pe ele sau pe accesati pagina si poate scrie undeva ce caine este acela.

| alexblack00 a răspuns:

Poate e sarpey din ala corcit cu ceva thinking

| EuGabriela a răspuns:

Pai ar putea fi din descrierea ta ca culoare un ciobanesc german da aia sunt cam mari asa ca mizez si eu pe serpay. Mai sigur intreaba de unde l-ai cumparat sau de la cine ti la dat

| Mayastoasa a răspuns:

Este un rottwailer! Nu conteaza daca nu este rau, pentru ca si eu am un Rottwailer tot de 4 ani si el e foarte bland! Deci, felicitari! Micutul tau este un Rottwailer!happy

| ChidoriKing a răspuns (pentru Mayastoasa):

Rottweillerii cresc destul de mari.Ea a zis ca este micut.La 4 ani, dupa parerea mea este deja matur.Deci nu are cum sa fie rottweiller. Mai incearca.

| SpeedTeK a răspuns:

Unchiul meu a avut un rottwailer, a facut si pui, i-a taiat si coada si tot nu era rau sa sa muste sau ceva, era foarte jucausa, mai latra cateodata cand statea cineva in fata portii. Poate este corcit, cand te duci la veterinar ii poti spune o descriere a cainelui sau chiar poti merge cu el happy.

| тяαƒιcαηтᾄ a răspuns:

Poate e un Teckel negru happy