Cainii naparlesc de 2-3 ori pe an, depinde de rasa, asta dureaza 3-4 saptamani, nu ai ce sa ii faci decat sa il perii cat mai des, nu cred ca iti place sa gasesti peste tot par de-al lui.Nu prea exista un sampon pentru a impiedica asta, parul ala trebuie sa cada, nu ai cum sa opresti asta.Un sampon bun spun eu, adica cel care il folosesc pentru cainele meu este Duoxo Seborrhee (http://ehrana.ro/......inal.html) e si ieftin si ajuta.
Problema e ca eu am sunt proasta....Ieri, il periam, si, pentru ca Ares (numele lui) a inceput sa fie foarte agitat si avea chef de joaca, am zis ca il periez mai tarziu. si am pus parul intr-o punga, si acolo si peria mama mea a aruncat punga (care era pe pat, si ii spusesem ca incep sa il periez imediat, dupa ce ma joc cu el). da. A da, scuze ca am scris samponuri, am scris de pe telefon si m-a corectat gresit ))) stiu ca sunt sampoane. A da, e husky siberian, si il tin la apartament, dar unul mai mare putin. Mda.
P.S: nu ma laud cu apartamentul, sa nu credeti. As fi fost desteapta daca as fi stat la casa.
Fara am in prima propozitie....telefonul asta ))
Parerea mea este ca nu ar trebui sa faci nimic. Acum este vremea cand naparlesc si animalele mele sunt al fel! Sper ca te-am ajutat! :* Daca il ti in casa, ai putea doar sa il perii, iar o perie gasesti la o farmacie veterinara....nu este scumpa! :*
Nu exista sampoane (nu samponuri) pentru caderea parului la caini. Ce caine ai? Tot ce poti face este sa ill perii cat mai des.
Iti sugerez sa nu cumperi asa ceva. Majoritatea solutiilor anti " naparlire " sunt Cancerigene. Asta mi-a zis o doamna veterinar.
XatomisX întreabă:
Deyu_Andru_1998 întreabă: