anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Hey! happy Am o intrebare: Stiti niste samponuri anti-cadere a parului pentru caini? Sau medicamente? Si daca mi-ati putea spune de o perie de caini f buna? Multumesc! Dau funda! :3

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| Shiftdrou a răspuns:

Cainii naparlesc de 2-3 ori pe an, depinde de rasa, asta dureaza 3-4 saptamani, nu ai ce sa ii faci decat sa il perii cat mai des, nu cred ca iti place sa gasesti peste tot par de-al lui.Nu prea exista un sampon pentru a impiedica asta, parul ala trebuie sa cada, nu ai cum sa opresti asta.Un sampon bun spun eu, adica cel care il folosesc pentru cainele meu este Duoxo Seborrhee (http://ehrana.ro/......inal.html) e si ieftin si ajuta.

10 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Cred ca la o farmacie veterinara aicapata mai multe raspunsuri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Problema e ca eu am sunt proasta....Ieri, il periam, si, pentru ca Ares (numele lui) a inceput sa fie foarte agitat si avea chef de joaca, am zis ca il periez mai tarziu. si am pus parul intr-o punga, si acolo si peria straight face mama mea a aruncat punga (care era pe pat, si ii spusesem ca incep sa il periez imediat, dupa ce ma joc cu el). da. A da, scuze ca am scris samponuri, am scris de pe telefon si m-a corectat gresit laughing))) stiu ca sunt sampoane. A da, e husky siberian, si il tin la apartament, dar unul mai mare putin. Mda.

P.S: nu ma laud cu apartamentul, sa nu credeti. As fi fost desteapta daca as fi stat la casa.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Fara am in prima propozitie....telefonul asta laughing))

| Joker11 a răspuns:

Du-te la farmacie veterinara si acolo o sa iti ofere.

| leivi a răspuns:

Parerea mea este ca nu ar trebui sa faci nimic. Acum este vremea cand naparlesc laughing si animalele mele sunt al fel! Sper ca te-am ajutat! :* Daca il ti in casa, ai putea doar sa il perii, iar o perie gasesti la o farmacie veterinara....nu este scumpa! :*

| anonim_4396 explică (pentru leivi):

:* Da, m-ai linistit. :******

| Andrey0070 a răspuns:

Nu exista sampoane (nu samponuri) pentru caderea parului la caini. Ce caine ai? Tot ce poti face este sa ill perii cat mai des.

| armescuecat12 a răspuns:

Iti sugerez sa nu cumperi asa ceva. Majoritatea solutiilor anti " naparlire " sunt Cancerigene. Asta mi-a zis o doamna veterinar.

| RamonaGeo a răspuns:

Sampon caini, anti cadere par, Anti Chute de Poils,
Sampon caini, anti cadere par, Anti Chute de Poils, Canisciences

perie : Ferplast Perie 5904

| anonim_4396 explică (pentru RamonaGeo):

Tu primesti locul 2, pentru raspuns. Multumesc! happy