S-ar putea să fi rămas cu anumite traume din acel adăpost și din cauza asta reacționează așa. Îl poți duce la un consult veterinar să vezi dacă nu e cumva vreo problemă de sănătate mai gravă iar dacă totul e ok, eu zic să începi să dresezi sau să îl duci la un centru de dresaj.
Pff,asa am avut si eu un caine,nu cred ca mai poti face ceva,probabil,cand era mic al meu eu eram mic si il trageam de urechi,si ma jucam un joc cu el,il fugaream (stiu,eram prost)si de atunci ii era frica de mine, daca voiam sa-i fac o poza, fugea, daca ma apropiam cu ceva in mana aproape de el, fugea.Cand ma lasa sa-l mangai, inghitea in sec, de parca urma sa moara, si asta pentru ca eram eu prost cand eram mic, avea 6 ani, pana cand a fugit, in fine.Probabil,de unde l-ai luat tu,de acolo de la centru,oamenii se purtau urat cu el,s-au tipau la el si el se simtea prost,si acum din obisnuinta,ca el crede,ca vrei sa-l certi,sa-l ataci,pentru ca asa sunt animalele,ele tin foarte bine minte,si daca le-ai speriat o data,raman marcate, nu stiu ce sa faci, comporta-te mai finut cu el, nu arunca chestii in preajma lui, ca el crede ca arunci in el!
Sper ca ai inteles!
O zi buna!
Lasă-l liber si încearca sa nu il mai cerți. Probabil a rămas cu ceva traume din adăpostu' acela.
Dacă nu ii zic nimic, nu ne lasa sa mancam, sare si nu asculta daca ii spun frumos. Cum ridic putin tonul, Cum se sperie si devine agresiv...chiar nu stiu Cum sa ma mai comport cu el