Duo la veterinar! si poate i-ai schimbat mancarea de curand...sa fi fost obisnuita cu altceva cel mai zigur e veterinarul insa nu e exclusa nici varianta mea!
Bună! Poate avea o infecţie digestivă, poate să aibă ceva la ficat, poate să nu suporte tipul de hrană pe care i-l dai. Câinele nostru are problema asta dacă mănâncă porc sau ficat, ori dacă mănâncă prea multă carne. În general cam o treime din raţia de hrană trebuie să fie orez şi morcov fierte în apă cu ulei şi puţină sare, de două-trei ori pe săptămână. Încearcă vreo săptămână. Dacă nu se rezolvă, du-te la medicul veterinar neapărat. Sănătate!
Te invit aici, dacă vrei să-l vezi pe câinele nostru, pitit după reţeta respectivă:)) http://www.lecturirecenzate.ro/2010/10/24/ciuperci-umplute/
Totusi nu cred ca poate fi o boala deoarece se ingrasa iar blana ii straluceste. Totusi parintii mei sau gandit sa o duca la curte sau ceva si sa luam altul deoarece nu se invata sa faca intr-un singur loc si asa o chinui pentru ca o tin inchisa. Voi ce spune ti sa o dau si sa iau altul?
Pai da. iti poti lua altul cu conditia ca cel actual sa fie dus la curte, intr-un loc sigur, nu pe drumuri! majoritatea asa fac. si incearca sa iei un caine micut pe care sa il inveti de acum deci ori il duci la veterinar ori te faci ca nu iti pasa si il dai la curte.