Am si eu o vrabie chiar daca a crescut singura si nu a vazut alta pasare luni intregi (familia ei a abandonat cuibul si era singurul pui viu) i-am adus o zebra australiana pentru ca era cel mai asemanator animal de la petshop si a parut chiar curioasa.Ele s-au imprietenit repede Daca vrei sa ii iei o alta pasare sa mai iei si o colivie sa fi sigura ca nu se vor bate si daca le vezi ca se comporta bine lasa-le impreuna, daca nu, le separi. eu una nu recomand sa ii dai drumul am incercat asta si am mai stat sa o ingrijesc o saptamana dupa ce a prins-o pisica e ultima solutie vrabiile traiesc si 10 ani dar nu singure
Fratilor nu pot sa ii dau drumul
1 pentru ca e inca un pui
2 pentru ca e blanda cu toti oamenii si nu toti vor binele animalelor(par example unchimiu prindea vrabii sa le dea pisicilor)
3 pentru ca nu simte teama fata de animale in general adica ea incerca sa imi bata papagalii, catelul si pisica am salvat-o in ultimu moment aia nu traieste mai mult de 15 minute afara
Nu trebuia sa o înveți cu oamenii si animalele! Este o pasare sălbatică care trăiește afara! Cel mai bine ar fi sa ii dai drumul in habitatul ei natural!
Nu rezista din moment ce e pui si nu aveam cum sa nu o invat cu oamenii din moment ce o am inca de cand nu avea toti fulgii pe ea am avut 4 dar ceilalti 3 s-au dus
si cu animalele nici nu am invatat-o a intrat matul in casa dupa ea si s-a autoaparat a vazut ca nu pateste nimic singurul mod de a se satura e sa isi rupa aripile in ghearele matei si abia dupa prinde frica
Vrabia este un animal salbatic, mai exact o pasare salbatica asa ca, da-i drumul