Si eu am un golden retreiver e normal sa naparleasca, dar daca ii cade parul foarte rau adica incepe sa cheleasca e grav poate sa fie o boala de piele si trebuie dus imediat la veterinar
Pai asta e o perioada in care le cad parul
nu-ti fa griji ca nu are nimic, isi schimba parul
Normal este perioada de năpârlire, poate ţi se pare că-i cade părul în exces.Totuşi să stai liniştit mergi la un veterinar.
Daca ti se pare ca-i cade excesiv, incearca niste vitamine! Exista niste vitamine, care impiedica naparlirea excesiva si, mai exista si-un sampon special pentru asta! Mergi la un pet shop si intreaba!
Am si eu o catelusa si ei ii pica dar de cand nu i-am mai dat oase nu0i mai pica asa de rau acum are o perioada cand ii pica. Sa nu-i mai dai oase poate de la aia ii este!
Este normal sa naparleasca pentru ca e perioada de naparlire.Dar in caz de orice dul la veterinar sa dai ceva vitamine.
Bună! Du-l la medicul veterinar, fără discuție. Poate avea o boală de piele și multe se transmit și la om.
Pe lângă asta, însă, vezi ce-i dai să mănânce. fac foarte bine la piele morcovul (fiindcă are vitamina A) și orezul (are vitamina D). Fierbe orez în apă cu puțin ulei și un pic de sare, apoi rade morcov și amestecă. Pune și un pic de carne de pui (pipotele sunt foarte bune, fiindcă nu conțin grăsime). Fă-i mâncarea asta o dată la două-trei zile, mereu. Vei vedea o mare schimbare în ceea ce privește blana câinelui, cam într-o lună de zile.
Uite-i pe ai mei (adică ale mele!) http://zinnaida.ro/2012/11/07/joaca-kory-si-bella-8-fmt75/