| Elizuuu a întrebat:

Hey!
Am si eu o intrebare f importanta pentru minethinking Ce fac pisicile persane cand eu nu sunt acasa? Adica, pot roade cablurile? si daca le roade, ce se intampla? poate sa iasa din casa? eu mai am 2 caini, un labrador care este fetita si are 8 luni care o sa plece acum in octombrie in Brasov la dresat si un caine mic, pekinez, mascul. sunt sanse sa o omoare? sau sa-i provoace rani?
si ma mai intreb un lucru, noaptea unde s-o pun sa doarma? cu mine in camera, sau in baie unde nu sunt cabluri langa calorifer? daca o tin cu mine in camera adoarme repede sau se urca in pat langa mine si incepe sa miaune?
va rog raspuns rapid! FUNDAA:X

Răspuns Câştigător
| MihaiPopirlan a răspuns:

Si eu am avut pisica persana,da ughile iei sunt foarte ascutite,nu roade cablurile poate trage de covor pana il rupe daca nu e scoasa din casa si ea, mai ales daca sunt covoare panarama, doarme cam toata ziua mai ales daca nu e cineva acasa, ca sa se joace cu ea, si de dormit las-o in baie in ceva o cutie d eplastic speciala sau la tine in dormitor asta e decizia ta.
Sper ca am fost de folos bafta cu pisica tongue

1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

Depinde cum a fost crescuta, poate sa zgarie covorul daca isi baga unghiile si trage de firele de ata, patul la fel la picioare si asa mai departe. La dormit o lasi unde crezi ca e mai bine preferabil jos dar sa aiba un fel de patura ca sa se simta bine.