Gaseste pe cineva care sa-l tina iarna iar dupa sa ti-l dea inapoi, iar daca nu gasesti...trebuie sa ii dai hainute (asa se imbraca pichinezi pe la bloc iarna cand ies la plimbare) si sa ii bagi paie in cusca ca alea o sa-i tina de cald iar ziua ia-l si tu pe furis in casa si tinel acolo, dar ai grija sa nu te vada nimeni( si sa il scoti afara cand vrea sa isi faca nevoile tot pe furis) sau discuta cu ai tai sa le puneti o cutie in care sa isi faca nevoile in casa si sa stea iarna cu voi in casa (caini sunt destepti iar daca ii vei pune o cutie cu nisip special isi va face nevoile acolo si din cauza nisipului nu va mirosii iar in fiecare zi dimineata si seara sa ii faci curat si nisipul se gaseste la veterinare, Kaufland iar daca nu ai posibiletatea sa iei special ia si nisip normal).
SUCCES!
P. S. arata-i ca cati sunt destepti si pot invata sa isi faca nevoile la cutie.
Un caine poate destul de usor dezvatat de a-si face nevoile in casa, mi-au spus mai multi pe un forum ca ii poti invata pe catei sa nu isi faca nevoile intr-o luna, uite cum poti face:la inceput binenteles ca o sa isi faca nevoile in casa si ai putea folosi niste absorbante speciale pentru animale care le pui de parchet, cand isi face nevoile da-i peste bot si tot spune-i in continuu ca nu are voie si il duci afara dimineata si seara cand atunci isi face nevoile cel mai des...si spune-le la parinti ca daca intr-o luna nu se invata il dati, iar daca se invata il pastrati
Da da-l cuiva de incredere, daca are cine sa ti-l tina, dar sa nu se ataseze prea tare de el, si nici catelul de oameni...ptr ca le va fi greu sa ti-l inapoieze apoi.
Eu am avut o problema asemanatoare... oti sa iei din magazine niste absorbante secialpentru caini(din acelea cu miros)la mine amers ffffffff bine!