| KinderBeeeib a întrebat:

Hey..am un Bichon ma rog e Lhasa Apso de 3 ani jumatate si tata vrea sa imi mai cumpereun catel de talie mica deoarece a prierdut un pariu cu mine (sunt din Ct) si am vazut in Piata Grivitei un fel de petshop legal cu papagali de toate rasele,pesti toate speciile,iepuri,hamsteri, testoase, caini, pisici deci de toate si au un pret chiar bun si sunt seriosi animalele sunt sanatoase si ma rog sa trec la subiect mi-a spus o prietena ca a vazut acolo shih-zu la 7 milioane...E un pret bun.Dar eu nu stiu ce sa imi iau? Imi recomandati niste catelusi de talie mica si sa fie si un pret aproximativ? "Ex: Shih-zu = 7 milioane " Mersi mult dau funda si vot.

4 răspunsuri:
| Denisika17 a răspuns:

Daca are la acel magazin caine Pomeranian! Nu este scumpwinking Este pana in sapte milioane, dar sa speram ca vei gasi la acel petshop happy Daca nu te rog sa te duci sa te uiti cu atentie si sigur vei alege tu un catel ieftin si frumos happy tongue Sper ca ti-am fost de ajutor :*

| RedNose a răspuns:

Aia nu sunt caini cu pedigree,deci nu ai garantia de nimic,in plus fara teste de sanatate ale parintilor nu poti sa spui ca e sanatos fiindca nu stii si samsarii astia au vrajeala incat sa te faca sa crezi si ca culoarea alba de fapt e neagra...
Daca ai deja un catel eu zic sa nu-ti mai iei altul,mai ales daca stai la bloc. Cu siguranta o sa ai de furca cu catelul pe care deja il ai fiindca nu o sa-i placa noul membru, o sa fie mai bagat in seama, puiutul va vrea joaca, iar el o sa aiba faza cand nu are chef si o sa se ia la harta cu cel mic, etc. Nu e foarte usor sa intretii si sa educi doi caini.

| suMRed34 a răspuns:

Eu zic sa te duci pana la petshopul ala si sa te uiti cu atentie si cu siguranta vei pune singura ochii pe un animalut care sa ti se potriveasca. Sper ca te-am ajutat.

| MoglanEliza26 a răspuns:

Shih tzu ( inima de leu, in treducere ). Sau pomeranian.