| alexamarti a întrebat:

Hey,am un caine din rasa amstaff, are 8 luni. Unchilul meu are un caucazian (si eu am 3 caucazieni )si imi spune mereu ca,cainele lui il bate pe al meu,eu nu cred asta.In niciun caz nu vreau sa il pun la bataie sau al ceva sa il ranesc.Cu cei lalti caini ai mei si intelege foarte,ffoarte bine,dar cu acel caine in se intelege de loc,cand il vede face spume la gura.Mai repet inca o data ca,nu vreau sa il pun la bataie sau alt ceva.Pot sa fac ceva sa-i imprietenesc (cainele meu inca este la dresaj,al lui nu este dresat ) ma inteleg foarte bine cu King(caucazianul unchiului meu, el a fost priml nostru caine )Dau funda la cel mai detaliat raspuns!kiss

3 răspunsuri:
| StefiChan8D a răspuns:

Nu prea ai ce face, se mai lupa si cainii care este seful haitei, ei asa vad. Poate fi gelos pe caucazian.

| alexamarti explică (pentru StefiChan8D):

Nu cred ca e gelozie, mai am si alti caini, si nu face la fel ca cu King, cand il vede face spume la gura. Chiar nu stiu ce sa fac ca sa ii imprietenesc.

| Gabi_Sfetcu_1986 a răspuns:

Depinde. degeaba e la dresaj. acolo cainele tau poate sa isi piarda abilitatile sale de lupta,, mostenite,,! sau mai este alta varianta, nu conteaza ce rasa este cainele. daca este bleg si fricos degeaba! eu am un beagle si un lup! si daca iti vine sa crezi, lupul are o problema mare cu oamenii, dar totusi ii este frica de beagle ( si lupul are capul cat tot corpul beagle. ului )!