Da-i sa bea numai ceai de tei fara apa cateva zile Fara boabe pentru caini, fara carne - nimic gras da-i mancare gatita fa-i supa dar fara carne si cu ffff putin ulei in mancare. Cand ii dai mancare -fara prajeala si o sa-si revina
Ce coincidenta! si eu am un caniche si al meu are aceiasi probleme(asa am primit-o). Doctorul a zis ca are dermatita,i-a dat cu ceva spray in portiunea afectata dar acum se tot scarpina in alte locuri,se scarpina foarte tare, pana la piele, ia cazut5 blana in unele portiuni pentru ca fostii stapani nu au tratat-o la timp dar ii va creste la loc, daca tin tratamentul acela o sa-i treaca definitiv.
Sfatul meu ar fi sa schimbi doctorul, poate are dreptate dar nu as vrea sa patesti aceiasi lucru ca mine. Sper ca te-am ajutat.Mult succes!
Te-ai gandit ca poate nu este de la alergie si ca puricii ii umbla in par? Tocmai de asta are bubitele mici.Crede-ma dai cu spray anti-purici si o sa-i treaca.
LostLoveEmo nu e de la purici. E catel tinut in casa, cu zgarda anti-purici si spalat cu sampon antiparazitar odata la doua saptamani. Doarme cu mine in pat, deci nu ar fi fost greu sa detectez capusele si puricii. Oircum il controlez tot timpul si nu am gasit niciodata paraziti. A fost dat si cu FrontLine la vreme. Nu se pune problema.
Are purici mi s-a intamplat si mie cu animalul meu sa il speli din 2 in 2 saptamani si sa-l speli cu sampon
Deniissel întreabă: