| IszyKitty a întrebat:

Hey! Am un catelus foarte dragalas >:". De fiecare data cand ii dau sa manance Pedigree sau vitamine din "farfuria" lui nu vrea sa manance, dar daca le iau eu in palma si i le dau in gura manancastraight face. Cum il pot dezvata de acest obicei? FUNDA~!

Răspuns Câştigător
| AndreeBbe a răspuns:

Eu zic sa ii lasi mancarea in bolul lui si nu o sa stea sa moara de foame :* Sigur o sa inceapa sa manance singur fara ajutorul tau >; dd< Asa am procedat si eu cu my dog love struck

9 răspunsuri:
| NoNameJunior a răspuns:

Bună!
păi,ar fi două posibilităţi:
1.prima dată,iei nişte bobiţe din acelea în mână,şi,după cum ai spus tu, el va veni să mănânce. când vezi că se apropie, te duci lângă "farfurioara"lui cu mâncare şi îl aştepţi acolo.
după ce a mâncat, mai iei câteva boabe. când o să vrea să mănânce, le pui repede înapoi.probabil,dacă vede că le pui tu, va mânca.
2.nu îi mai dai tu, şi aştepţi să se ducă chiar el să mănânce.
nu ar fi rele şi nişte "incurajări".îi poţi arăta "farfuria", îl mai "împingi"şi tu (încet), apoi, îl laşi în pace.
la un moment dat o să îi fie foame şi o să mănânce.
Baftă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EXACT asta facea si catelul meu. Refuza sa manance din bolul lui si trebuia sa-i dau eu din mana. Nici eu nu stiam ce sa-i fac, dar l-am lasat o zi fara sa-i mai dau eu, ca doar nu avea de gand sa faca greva foamei, si intr-un final, cand probabil era mort de foame s-a dus si a mancat singur. Asa a si ramas, ca a vazut ca n-are sanse cu mine. Eu zic sa incerci si tu asa ca n-are ce rau sa-i faca. happy

| ÐÿÅ a răspuns:

Asa facea si catelusa mea happy, dar acum mananca singura din "farfuria" ei!
Am lasat-o, si a doua zi boabele Pedigree nu mai erau acolo. i-a fost foame si a mancat singura!
Apropo cum il cheama pe catelusul tau? happy

| IszyKitty explică (pentru ÐÿÅ):

E fatahappy... Si o cheama Flaffy blushing

| ÐÿÅ a răspuns (pentru IszyKitty):

Frumos nume happy Pe a mea o cheama Matty! Nu eu am ales numele, eu am ales numele baiatului, Bobby happy

| IszyKitty explică (pentru ÐÿÅ):

Sunt dragute amandoua blushing

| Elsiane a răspuns:

Lasă-l o zi fără să mănânce. Știi cum se spune: moare cu mâncarea în față. O să se obișnuiască să mănânce singur. Baftă!

| kyara10 a răspuns:

Pai ii lasi mancarea in bolul lui si nu ii mai dai din mana asa o sa se dezobisnuiasca sa mai manance din mana ta

| AndreeutzaDeea a răspuns:

Buna,nu-i mai da din palma deoarece cred ca deza s-a invatat daca ai zis ca vrei sa il dezveti,lasa-i in castronul lui ca sigur va manca, nu poate sa nu manance, deci stai calma, daca nu mananca mai multe zile cred ca este cazul sa il duci la veterinar, succes!