| UnicornsAreLove a întrebat:

Hey.Am un papagal nimfa pe nume Rocko.De cate ori ii pun cearceaful peste cusca face urat adica:Se lasa in jos cu capul, desface aripile si daca te apropii ciupeste tare.Am uitat sa mentionez, face asta doar seara. E ceva normal la el? Funda.Multumesc

Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Da! De ce n-ar fi normal? Este un comportament individual, specific numai lui Rocko! Asemeni oamenilor, si animalele sunt entitati distincte care nu reactioneaza identic cu altul! Deh, au si ele "personalitatea "lor!

5 răspunsuri:
| UnicornsAreLove explică:

Seara ii pun ca sa se pastreze temperatura in cusca si daca nu e incepe sa il terorizeze pe fratemiu

| UnicornsAreLove explică:

Am spus ca am nimfa da am murit de ras cand a inceput sa ii cante lui fratemiu si fratemiu TACI!

| RS4 a răspuns:

Pe langa faptul ca e inchis intr-o colivie mica, in care nu poate zbura, ii mai pui si un "cearceaf" peste colivie, adica sa nici nu mai vada nimic! e normal sa reactioneze asa, e nervos, tu nu ai fi in situatia lui?

| Laura a răspuns:

Cred că la tine nu e ceva normal. Ce să caute cearceaful pe cușca lui?

| Tzupy a răspuns:

laughing acelasi lucru fac si eu seara dar numaic a papagalul meu tocmai atunci canta laughing a si el nu are capac la colivie sta dat drumu prin casa si cand tie lumea mai draga il vezi ca'si face nevoile langa tine ecrying laughing) incearca sa iid ai si lui ziua drumu la capacwinking si nujce sa zic dac e ceva normal (si eu tot perus am PACO ilcheama :X:X ]