| Noname232 a întrebat:

Hey.Am un perus mascul, iar de o saptamana a inceput sa se comporte ciudat.Doua zile nu a mai ciripit iar acum scoate un singur zgomot ca si cum ar fi ragusit.Mananca,dar da non stop din cap ca si cum ar avea ceva in gat si arunca meiul din gat.Ieri s-a simtit foarte rau, abia se tinea pe picioare si parea cam obosit.
Azi am fost cu el la doctor, iar doamna de acolo doar mi-a recomandat niste prafuri cu vitamine si proteine pentru ca el este si cam slab...dar sincer eu nu cred ca doar astea il vor ajuta sa se faca bine.
P.S. In camera mai pusesem tot asa, cu o saptamana doua in urma o sticluta de parfum pentru camera.Se poate ca mirosul sa-l afecteze?

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Prfumul de camera este toxic pentru pasari. Nu mirosul, ci substantele chimice volatile pe care le contine. O sa moara de la parfumul de camera, mai ales daca este expus mult. daca intrerupi acum expunerea si aerisesti foarte bine camera, spaland in plus covoarele, perdelele si tot ce mai e in camera pentru a indeparta toxinele, e posibil sa il salvezi.

| Noname232 explică:

Acum nu mai poate nici sa zboare...si e foarte obosit.