| BlondaBă a întrebat:

Hey kiss. As vrea sa stiu TOTUL despre un Pitbull iubesc aceasta rasa. Precizez : nu am mai avut nici un fel de animal, bine 3 papagali laughing dar asta nu ma ajuta si stau la bloc. Daca ati stii si un site de unde ii pot comandabatting eyelashes

P.S : merita sa imi iau? FUNDAA :X!

Răspuns Câştigător
| PiTbuLuL a răspuns:

Eu am aceasta rasa de fapt 2 pitbuli americani terrieri.Si crede-ma merita toti bani pe ei sunt foarte foarte jucausi isi iubesc stapanul.Nu lasa par adevarat mananca cam mult pana la 1 an dupa nu mai mananca asa din cauza ca sunt in crestere.Nu stiu oare ce sa mai zic mie imi place vara si iarna cu ei. Iarna find ca fugim prin zapda ne jucam dau cu zapada dupa ei si sar peste mine si incep sa ma ling peste botlaughing. Vara am un loc al nostru unde sa nu iasa fug de ei si vin dupa mine mergem la scalda cand nu-i nimeni ii iubesc enorm nu stiu ce mas face fara ei.Credema cu ei nu o sa te plictisesti niciodata:X

| BlondaBă explică (pentru PiTbuLuL):

Pai si ii pot tine la bloc?

| PiTbuLuL a răspuns (pentru BlondaBă):

Da clar n-are nimic cat sai oferi doza zilnica de miscare altfel va distruge totul de plictiseala

| BlondaBă explică (pentru PiTbuLuL):

Multumesc mult. Iubesc aceasta rasa si nu stiu ce sa fac. Mie imi place sa alerg, sa ma joc, sa ma plimb si il voi lua cu mine peste tot. kiss

| PiTbuLuL a răspuns (pentru BlondaBă):

N-ai pentru ce! Drept rasplata da si mie fundalaughing daca vrei daca nu okhappy

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie la "Dresaj Canin" d-lui Matei Horia.Iti va trimite gratuit pe email, informatiile solicitate.Mult noroc.

| VitalyDeMarco a răspuns:

Rasa Pitbull este cunoscuta si ca American Pitbull Terrier (APBT). Pentru persoanele care o cresc, rasa Pitbull este iubitoare, nobila si este ca oricare alta rasa, dar pentru restul persoanlor, pitbullii sunt animale ce inspira teama sau respect si potrivit sociologilor, in anumite sectoare ale populatiei, persoanele care detin un pitbull, primesc automat statutul de putere si forta deoarece unii se plimba cu ei pe strada ca si cum ar avea o arma in mana.

Potrivit expertilor, atitudinea cainilor de rasa Pitbull depinde de cum au fost antrenati sau crescuti. De natura, pitbullii sunt docili si foarte sociabili cu oamenii, dar trebuie sa fie antrenati de un expert cu multa rabdare si grija.
Originile acestei rase se gasesc in secolele XVIII si XIX, in Anglia. Cainii de rasa Pitbull se cresteau pentru un "sport" numit bull baiting (lupte cu tauri). In 1835 au inceput luptele intre caini si mai apoi, bull baiting usor usor a disparut.
In cazul unei incaierarii, se recomanda folosirea unui bat mai gros si NU se recomanda lovirea cainelui in aceste momente deoarece va crede ca adversarul ii provoaca durerea, iar in acest fel, il va musca mai rau.
Cainele nu distinge varsta oamenilor, acesta fiind sociabil cu persoane de orice varsta. Daca avem copii, trebuie avut grija deoarece acestia realizeaza miscari bruste si spontane, iar cainelui, in acel moment, ii creste instinctul de vanator.
Muscatura rasei pitbull poate fi mai puternica decat cea a unui leu, mandibula si dintii sai fiind dezvoltati pentru a genera o forta de pana la 800 de kilograme pe cm2. Se spune ca cei care sunt de culoare tigrata sunt mai feroce decat restul.
Fetelor nu prea le-as recomanda o asemenea rasa.

| BlondaBă explică:

Nu vreau texte de pe net, vreau sfaturi de la o persoana care are aceasta rasa, sau stie cateva chestii despre ea straight face. Puteam si eu sa caut pe google. Ca nu e greu straight face oh go on

| Frumusika180 a răspuns:

Eu cred ca merita sunt foarte draguti happy

| CosaSorinaIulia a răspuns:

Dintre rasele considerate agresive, câinele Pitbull se spune că este greu de ţinut sub control şi dresat. Lucru ce, nu de puţine ori, s-a dovenit a fi complet fals. Dacă vrei să ai un câine obedient şi cuminte, citeşte cele nouă sfaturi simple şi eficiente care te vor ajuta în procesul de dresare al pit bull-ului. Regulile de mai jos au un efect rapid pentru ca animalul considerat agresiv să devină mai ascultător.
Lauda trebuie meritată (câştigată)!
A lăuda întotdeauna un pit bull (sau orice alt câine) nu este o idee bună. Prea multă laudă duce la faptul că animalul se va obişnui să fie mereu apreciat şi nu va avea vreun efect atunci când este spusă în cazul efectuării corecte a unei comenzi. În cazul în care pit bullul a învăţat o nouă comanda / truc nu folosi lauda. Dacă a învăţat deja să se aşeze la comandă şi execută acest lucru ori de câte ori îi dai acest ordin, nu-l lăuda în continuare. Trebuie să înveţe să-şi merite laudele atunci când a făcut ceva nou.

Ignoră-l atunci când vrea să-ţi atragă atenţia!
Nu-i da prea multă atenţie câinelui tău de fiecare dată când o cere, deoarece câinii nu fac întotdeauna diferenţa între o joacă şi un exerciţiu şi poate chiar să-şi piardă uşor controlul pentru a primi atenţia pe care ştie că oricum o va primi.

De exemplu, dacă te uiţi la televizor şi câinele tău sare încontinuu în braţele tale, acest comportament nu poate fi acceptat sau ignorat. Dă-l jos din braţe şi linişteşte-l. Când pit bullul s-a liniştit, comandă-i să se aşeze. Dacă a respectat comanda primită, poţi să-l lauzi. În acest fel, vei păstra controlul permanent asupra animalului şi poţi domina situaţia, câinele simţind că tu eşti şeful!

Evită agresiunile şi confruntările violente!
Dacă prin natura sa (nu rasa, ci animalul individual) câinele e agresiv, confruntarea trebuie evitată cu orice preţ. Arată-i pit bullului tău că agresiunea nu este permisă şi nu este tolerată. În cazul în care câinele învaţă că doar dacă latră tu dai înapoi, atunci se va folosi de această metodă de manipulare şi va prelua conducerea în această relaţie. Evită să ajungi la un astfel de rezultat şi arată-i pit bullului tău cine-i şeful în toate situaţiile. În acest fel, animalul îşi va pierde agresivitatea.

Jocurile trebuie meritate!
Pentru un pit bull tânăr şi nedresat, prea multă joacă poate duce la emoţie şi pierderea controlului. Se recomandă să folosiţi joaca drept recompensă. Câinele are dreptul doar la un joc odată şi doar tu hotărăşti cât timp are voie să se joace.
daca vrei sa cumperi uite:
http://bucharestcity.olx.ro/vand-caine-iid-477776284
http://aradcity.olx.ro/pitbull-iid-477446509
http://bucharestcity.olx.ro/vand-puii-pitbull-iid-477482766

http://bucharestcity.olx.ro/pui-pitbull-iid-477398258
sper ca am fost de ajutor...
funda?