Daca il scoti regulat de mic...adica dimineata, cand vii de la scoala si seara (mai tarziu) invata. cand e mic e putin mai greu, dar vezi ca exista presuri (sa le numesc asa) speciale pe care le poti cumpara aproape de oriunde si-l pui in camera, il inveti sa faca acolo de mic si nu vei avea probleme. Eu asa le-am facut alor mei si acum nu am probleme cu ei. ideea e sa-l inveti cu un anumit program de mic si sa-l respecti, pentru ca asa il va respecta si el. Presurile respective, sunt unele care au nu stiu ce solutie in ele care-l atrag sa faca in acel loc, sau sunt si unele care nu au miros. Nu-ti inchipui ca mirosul respectiv il simte cineva din casa, nu, doar cainele.
) pai cerele parerea parintilor, daca ei sunt de acord sa iti ia atunci nu mai e nici o problema
Il plimbi o data sau de doua ori (mai bine de doua ori)inainte, iar apoi il dresezi sa faca intr-ul sigur loc, da? Poti sa ii cumperi si o ladita si cand megi acolo cu el sa ii zici ceva de genul :toaleta, ca eu cred ca merge am citit in revista Animalele Planetei.
Iata niste rase micide exemplu, iata:Yorkshire terrier toy, weastie, cavalier king charles spaniel, bishon, caniche, pekinez, chiwawa, tekel si cam acestea imi vin in minte acum ca banuiesc c a daca esti la bloc, si mai ales ca te cearta, mai bine rase mici. Aceasta este parerea mea, faci ce vrei, e decizia ta.
Imi dai mie fundita, plz?
Intreaba de parinti. Daca ei accepta ti-as sugera ce iti place mai mult (eu prefer Hasky sau Ciobonesc)dar trebuie sa ai si timp Exemplu:Cel putin 1-2ore pe zi sa te ocupi de elSi pe parcurs ce creste trebuie sa il invetzi unde si ce sa faca=) Sper ca parintii tai sa accepta G L