| KinderBeeeib a întrebat:

Hey.Ce animale aveti,care e povestea voastra (cum l-ati primit ce reactie ati avut etc) cum ati devenit cei mai buni prieteni, cum va intelegeyi etc? Cea mai buna poveste ia funda!

Răspuns Câştigător
| AgentXXX a răspuns:

Am un catelus pe care l-am gasit in sat, la bunici, la tara.Era foarte rau, ba chiar a muscat un om insa cind era cu mine era atit de prietenos si blajin.Am hotarit sa il iau sa il cresc dar parintii mei aflind ca a muscat un om nu vroiau deloc.Eu il cresteam intr-o casa pustie, mereu ma duceam si ii dadeam apa iar odata el a gasit in curtea noastra verigheta mamei pe care o pierduse in urma cu un an.Eu l-am vazut ca tot sapa cu labele si m-am dus sa vad ce a gasit.Am vazut verigheta mamei si de atunci il tinem in casa si il consideram un membru a familiei.The Endbig grin

10 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Am luat vreo 5-6 animale de pe strada. Pentru ca tatal meu nu ii plac animalele nu am putut sa ii iau acasa. Erau niste puiuti de caini intr-un gard la biserica. I-am adus zilnic mancare era si cateaua mama care avea grija de ei, m-am inteles bine si cu ea dar avea un obicei prost, cand treceau masinile ea tot latra la ele si se baga in fata lor. Dar intr-o zi nu a mai avut noroc, a venit unu smecher cu manelele lui cu un bmw si a calcat-osad. Deabea se putea misca, a luat-o o femeie in brate si a dus-o la ea acasa cred nu stiu dar nu am mai vazut-o de atunci. Cateii erau tot acolo. Am luat un catel ultimul care a ramas, pe ceilalti ia-u luat oamenii. Si am convins-o pe o prietena sa il ia acasa la ea ca pe mine nu ma lasa tata. Si cand a crescut mare semana perfect cu mama sa. Dar intre timp fata aia s-a mutat si nu stiu unde cainelesad.

| fuzzer a răspuns:

Deci eu am in medie de 50-60 de porumbei daca aceste pasari pot intra in categoria de care vorbesti.Pentru prima data am primit 2 porumbei de la bunica mea, am fost atat de fascinat incat cum veneam de la ore imi petreceam ore intregi admirandu-i.Tin sa precizez ca eu am porumbei "voiajori", cea mai inteligenta rasa de porumbei.Bun, si de la acei 2 porumbei, s-au inmultit, mai mi-am cumparat, si am ajuns la 10 porumbei.Aceasta pasiune l-a prins si pe tatal meu si am construit o cusca mare, si am mai cumparat cativa.Pe urma am participat cu ei la concursuri, am reusit sa castig si cateva premii.De-a dreptul uimitor, nu stiu ce m-as face fara aceste pasari care imi fac viata un colt de rai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Am la tara catei si pisici, sunt foarte dragalasi, ne intelegem bine.
Te pup!

| KinderBeeeib explică:

Mi-au placut extrem de mult toate povestile au fost uimitoare iar majoritatea foarte triste altele foarte vesele dar voi fi cinstita si voi acorda funda primului raspuns iar restul vor avea vot happy.

| Roxy5199 a răspuns:

Un pui de caine pe care l-a adus o vecina la mine ca la gasit pe strada, ea credea ca e de rasa (arata ca un bichon), mi l-a dat si era murdar, plin de capuse, si cand l-a gasit vecin a mea mai era cu frate-su (cainelui) si dormeau pe un al 3-lea pui mort(calcat de masina), l-am spala si i-am pus un nume(puffy)https://picasaweb.google.com/......3/Vara2009 si acum e mare si cand l-am vazut am incepun sa plang(de mila)

| Roxy5199 a răspuns (pentru Roxy5199):

Scuze aici ai o poza cu el cand era mic https://picasaweb.google.com/......3/Vara2009

| Roxy5199 a răspuns (pentru Roxy5199):

Copy paste

| pisihabarnuare a răspuns:

Venisem de la scoala in ultima zi, venise vacanta.eu si tata ne-am gandit sa mergem la bunica. ce sa vezi, am trecut de pragul usii casei si bunica ma intreaba: „nu ai vazut ce e in cealalta camera?". De aceea am alergat cat am putut pana in cealalta camera. acolo era un lighean cu apa in el. Insa era ceva mai mult decat apa, era si o testoasa! m-am gandit bine la numele ei: „Dadi". Din ziua aceea eu si Dadi am ramas cele mai bune prietene. din nefericire dintr-un motiv personal aceasta a murit. inca pastrez ce a mai ramas din ea, vechea ei carapace. si asta e povestea mea. sper ca ti-a placut!

| AndreeaMoromete23 a răspuns:

Eu am vrut mereu un prieten, care sa ma accepte, sa se joace mereu cu mine, sa fim nedespartiti.Am mers intr-o zi la piata si am trecut pe langa pet shop.Acolo,in vitrina erau niste hamsteri mici, toti se jucau, numai 2 stateau si nu faceau nimic, pareau suparati.Am vb cu mama si i-am luat.Pana la urma, pe fata, Bella, am dat-o, pentru ca facea pui (in medie 10), asa ca am lasat baiatul si am mai luat inca unul.Intr-o zi, am observat ca aveau pui, din nefericire..baiatul era fata, iar el i-a mancat. Edward a incercat sa ii protejeze, dar nu a putut.Acum,eu il mai am doar pe Edward,iar cand vin de la scoala,il bag in hamsterball si alergam impreuna prin casa, jucam:Gaseste mancarea, e minunat, iti recomand un hamster, il vei iubi! :*

| Mihriban a răspuns:

Hmm,pai cum sa incep big grin
Am un catelus de 3 ani.L-am primit de ziua mea.La inceput parintii nu au fost de acord cu el,gaseau diferite motive,ba ca lasa par,ba ca face mizerie,etc. De fiecare data se gasea cate un motiv. Recunosc ca la inceput a fost extrem de greu,ma trezea noaptea si scoatea sunete ingrozitoare,pot zice laughing A fost o perioada in care nu mai suportam atata galagie,si recunosc si mizerie laughing Imi lua toate plusurile si le "tavalea" prin casa,de ziceai ca e al doilea razboi mondial laughing Cu timpul am incercat sa-l dresez,a fost destul de greu,recunosc,trebuia sa-l scot afara la ore fixe,petru a nu-si face nevoile prin casa,am incercat si cu o ladita cu nisip special pentru caini/pisici, dar degeaba, tot afara voia laughing A durat destul de mult timp asta, dar m-am acomodat, ce pot zice laughing Pot spune ca si in momentul de fata e un neastamparats si face numai prostii!