anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey. Cine stie un scurt rezumat la tot filmul Aurora? pls Funda happy!

Răspuns Câştigător
| Swallow a răspuns:

Aurora moare prin anii '90 si invie in timpul nostru.Aici ca tatal sau sa nu intri in inchisoare ca a inviat`o fara acordul consiliului tatalui sau minte ca e fiica sa. Apoi se imprieteneste cu adevarata sa fiica insa minte in continuare.si-a gasit iubitul casatorit intre timp cu prietena ei cea mai buna.Cu incetul ea s`a indragostit de fiul acestei mare iubirishi singura a inceput sa creada ca e o fiica de a sa. Apoi a plecat la mare o luna a reflectat -> s`a intors-> i`a spus adevarul iubitului sau(cel casatorit) si amindoi tineau secret. Apoi cind un fiu adoptat de`a lui Lorenzo(iubitelul) "a murit" o veche prietena dea Aurorei i`a spus lui Martin(baiatul de care ea se`ndragostise) ca nu sunt 2 Aurore ci doar una.Ala s`a suparat nu stiutiu ce si s`a indepartat de toti timp de un an.Cu timpul el o invie pe fata vechei prietene(vanessa -cea care`i spuse totul) si se indragostesc unul de altul, iar baiatul care era"mort" isi capata din nou identitatea si au o familie impreuna cu adevarata fiica a Aurorei(Blanca).Bla-bla-bla.Aurora imbatrineste din cauza crionizarii si va muri insa pina atunci va trai un pic cu Lorenzo. Dupa moartea ei Lorenzo o gaseste pe Angela si se iubesc, Martin ramine cu fata pe care a readus`o la viata (vicky) si mai au impreuna si o fetita (Aurorita), fiica Aurorei(Blanca) ramine cu asa zisu "mort" big grin Cesar... tatal Aurorei (gustavo) ramine cu prietena cea mai buna a Aurorei(cea care era inainte casatorita cu Lorenzo-Natalia) si cam atit.Toate buna si frumoase fara Aurora straight face

Pfuu, mi-a durat ceva :d am incercat sa fie cit mai scurt, insa cred ca din cauza asta n`o sa intelegi nimic straight face sau poate vei intelege.habar n`am. Sper ca ti-am fost de ajutor happy

1 răspuns:
| RaluuRaluu a răspuns:

Invie, moare, Invie, Moare. si la sf. nu stiu :d