| OoMPăLoOmPăGotSuspended a întrebat:

Heyhappy Cne iubeste animalele si daca va intereseaza happy ma gandesc sa ii propunem la nenea base si construim nisthe SPCA prin orasele mai >mari: Cn ii de acord ca mine si poate ajuta? Cu orice

4 răspunsuri:
| ExtraSakadat a răspuns:

Ideea este foarta buna, dar Base nu o sa dea nici`un ban...
Am putea face un fel de 'criză' laughing. Si eu as vrea un SPCA in Romania, dar asta e :-

| hamham_1461 a răspuns:

Eu as vrea acest lucru si ce imi doresc cel mai mult ar fi:1.maidanezi sa nu mai fie eutanasiati ci luati de pe strada si dusi la centre de adoptie sa nu fie castrati cu cercel doar vaccinati.
2.sa nu stea la centre in stari de neimaginat.
3.sa fie apreciati si ei, chiar daca nu sunt de rasa ca ei au o inima mare.
4.sa fie dresati cand sunt adoptati, nu conteaza cum arata dar sa fie readusi pe picioare!
5.sa fie iubiti nu batuti de oameni!
6.sa nu mai existe hinghieri deoarece comit multe pacate.
7.sa fie adoptati foarte multi!
8.ca fiecare sa aiba un catelus(daca se poate sau macar iubitorii de animale ca nu toti detin)
9.sa nu conteze daca sunt de rasa sau nu!
10.sa iesim odata din criza ca bani in tara asta sunt dar sa zgarcit poporul! sa le fie rusine!
asta as vrea eu sa se mai intample in tara! de exemplu eu nu stiu daca ai citit intrebarea mea aceia cum ca doresc sa iau un catel numit bella. dar nu conteaza! vreau sa-ti spun ca azi un catelus a venit dupa mine pana in scara chiar a si intrat si l-am adoptat si pe el! mi-a fost foarte mila si nu am rezistat este o corcituraa de lup! bine sper ca te-am ajutata pop

| elena17pb a răspuns:

Ideea este foarte buna dar cum o pui in practica

base nu o sa de a bani pentru animale

oricum succes si daca reusesti sa faci ceva sa ma anunti si pe mine ok?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SOLUTIA
salut,

daca ai timp liber poti sa te implici singur(a), impreuna cu amici de ai tai sau cu familia ta, in coordonarea unei campanii legate de "viata" CAINILOR din localitatea TA;

asa nu esti obligat(a) sa ai animalul tau de companie pentru ca vei fi coordonator in "lumea animalelor";

pentru aceasta ia legatura cu cei care semneaza articolul din 28 octombrie http://www.adoptiicaini.ro/......-impreuna/ este o ACTIUNE la nivel national;

o zi buna!