| Samsara888 a întrebat:

Hey copii, vreau idei de camera pentru tineret, pentru mine, nu vreau chiar idei, vreau sa intrati pe niste site-uri si sa gasiti poze, sa ma informati, stiti sa intrati pe site-uri cu camere de tineret sa le trimiteti pe TPU, la intrebarea mea si eu intru pe ele, care imi place cel mai mult primeste FUNDA! HAI HAI HAI!

3 răspunsuri:
| Samsara888 explică:

Auzi tuuuuuuu, daca vrei funda cauta, daca nu da-i pace, sti ceva, eu va intreb ptk eu am cautat, si nu prea ma pricep la asta, sti ceva, v-am intrebat ptk cred ca puteti gasi idei mai bune, atunci dc siteul se numeste TPU? ca sa ne-ajutam nu sa zicem ca suntem sclavii, sau sa injuram, asa ca, respecta si tu, nu stiu traditia, ca la TPU ne ajutam (RESPECTAM ASTA!)

| Samsara888 explică:

Stiiii cevaaa? eu nu sunt sefaa,,,,, dar dc crezi ca asta se numeste TPU(Fatooo, ca sa ne ajutam, daca imi dati doar idei, cum ma descurc, e o camera fatooooooo am intrat pe siteuri dar nu ma prea pricep la cautat, si credeam ca o sa-mi dati voi idei mai bune, dar tu sti doar sa jignesti!

| Coruption a răspuns:

1 Mai copil esti u ca noi asa ca nu mai vorbi de parca ai avea 60 de ani si noi 6. 2 Cei de pe TPU nu sunt sclavii tai daca vroiai o parere de camera mai ziceam da tie ti se rupe mana sa cauti?