Parintrii tai trebuie sa stie urmatoarele:
1) pisica daca nu iese din casa nu naparleste (deci par mai deloc)
2) pisica daca se invata 2-3-4-5 zile sa faca intr-un loc anume, asa va ramane
cum o inveti? pai simplu...
cand vezi ca se "pregateste" o trimiti sau o iei si o duci in locul bine stabilit de tine amenajat, dupa ce face, o bagi cu boticu acolo sa isi dea seama. faci asta cateva zile, si vei avea succes!
Cumperi o cutie cu nisip si o pui pe bacon, in alta camera, cu timpul se va obisnuii sa faca acolo nevoile!
In primul rant ii iei o cutie cu nisip cred ca e nisip Special de asa ceva si o inveti tu cumva sa-si faca nevoile acolo. Asa a vacut colegul meu care sta la bloc
Sa vedem... Ia o litiera pentru pisica si daca vrei sa-l inveti trebuie sa faci asta pas cu pas, asta daca nu-i deja obisnui . De exemplu, ai putea sa-l obligi, adica de fiecare data cand incearca sa-si faca nevoile, pune-l in litiera si daca face acolo rasplateste-l. Dar asta doar daca face la litiera . La un moment dat isi va da seama ca este rasplatit doar cand face la litiera si poate merge si se obisnuieste. Rasplata poate fi ceva delicios pentru pisici, sau o mica jucarioara noua cu care sa te joci cu el . Sper ca te-am ajutat
Deniissel întreabă: