Pai, The Grudge. Am experiente in filmele de groaza. Bloody Mary e cam infricosator (dupa parerea mea ). Deci varianta finala e the grudge
Recomand sa te uiti la the exorcist 1973-1974 numai sh sigur
e f bun e cam cel mai bun
sau the ring
oricum dintre cele 2 the grudg e e mai bun
The Grudge, desigur.Am ras la Bloody Mary, serios! Ti-l recomand.Si da, sunt pasionata.Am vazut mai multe filme decat pagini citite.Iti voi trimite o cerere de prietenie.
Mirrors, one missed call si wrong turn 3 left for dead mi-a placut f mult, si ghost ship sau a nightmare on elm street sunt tari...imi plac f mult acest gen d filme :X
Nu,ATENTIE strica sistemul imunitar
prefer comediile totusi la care sa rad cu lacrimi decat sa stau traumatizata cu cearsaful pe mine.
-The grugde (1, 2, 3)
-Jennifer's Body
-The eye
-The unborn
-The last house on the left
-Orphan
-The uninvited
-The exorcism of Emily Rose
-My bloody valentine
-Autopsy(daca esti tare de inima)
-Silent Hill
-Mirrors(1, 2)
-The house of wax
-The Hospital
-The Orphange
-Saw sezoanele 1, 2, 3, 4 nu mai stiu daca mai sunt si alte sezoane m-am uitat de mult
Sper ca te'am ajutat
Dupa parerea mea e mai bun The Grudge, are o idee de baza este foarte controversata si ceea ce e cel mai important la un film, nu poti sa ghicesti ce se va intampla la faza urmatoare.
Ambele...the grudge e smecher, dar si bloody mary are niste secvente la care trebuie sa te uiti mai atent ca sa vezi stafii pe pereti sau reflectii bizare in oglinda
clausweet întreabă: