| CrisCristina1509 a întrebat:

Hey. Eu stau la bloc dar bunicii mei stau la tara. Eu imi doresc un catel, la tara. Problema este ca mama nu e de acord să-l tin in casa chiar daca am planificat cu bunica sa il tinem la centrală. Si mama tot nu vrea si pentru ca cativa oameni mi-au promis catei dar eu vreau Akita Inu chiar daca costa, multtt. Ceva sfaturi, cum sa îi conving?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Este un câine rezistent la intemperii, se simte bine în aer liber. Preferă să trăiască într-o curte mare, bine împrejmuită, are nevoie de mișcare, exerciții, plimbări, alergări, înot. In aceste conditii fa-i o cusca in curte. Daca te vei chinui s-o faci singur poate ca mamei tale i se va face mila si va vrea sa ti-l ia. Pe Youtube sunt o gramada de explicatii cum sa-i faci o cusca.

| CrisCristina1509 explică (pentru Salontanul):

Mulțumesc, foarte bun răspuns! Si tocmai vorbeam de responsabilitatea pe care trebuie s-o am pentru a avea un catel gen sa ma trezesc la 2 sa il duc afara dar daca are cușcă afara, nu e o problema.

| Salontanul a răspuns (pentru CrisCristina1509):

Multumesc si eu pentru o apreciere!

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa asculti de mama ta, ca un caine nu poate fii tinut la centrala si nici bataie de joc nu merita acel animalut.
Daca esti in stare, ia caine si mergi cu el la tara, ca la bloc, nu se poate, odata ce mama ta nu este de acord.
Invata sa-ti respecti mama si sa asculti de sfaturile ei.

| CrisCristina1509 explică (pentru Violleta2022):

?‍♀️Offff! Eu am zis ca il vreau la tara si pentru a nu sta nici in casa dar nici afara, va sta in camaruta centralei, cu pătuț, jucării si toate cele! Plus veterinar+vaccinuri si toate cele! Oricum am deja doi catei:corcitura ciobănesc +bichon

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Animalele nu se tin in casă alaturi de om, cîinii sau pisicile trebuie sa stea afara deoarece au boli si te poti imbolnavii de plămîni de la părul lor.

| AnonimaCrs a răspuns:

Spune-i bunicii sa ii convingă

| CrisCristina1509 explică:

Revin cu un răspuns! Am reușit! I-am convins si acum am de o luna un Amstaff!