| CrisCristina1509 a întrebat:

Hey. Eu stau la bloc dar bunicii mei stau la tara. Eu imi doresc un catel, la tara. Problema este ca mama nu e de acord să-l tin in casa chiar daca am planificat cu bunica sa il tinem la centrală. Si mama tot nu vrea si pentru ca cativa oameni mi-au promis catei dar eu vreau Akita Inu chiar daca costa, multtt. Ceva sfaturi, cum sa îi conving?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Este un câine rezistent la intemperii, se simte bine în aer liber. Preferă să trăiască într-o curte mare, bine împrejmuită, are nevoie de mișcare, exerciții, plimbări, alergări, înot. In aceste conditii fa-i o cusca in curte. Daca te vei chinui s-o faci singur poate ca mamei tale i se va face mila si va vrea sa ti-l ia. Pe Youtube sunt o gramada de explicatii cum sa-i faci o cusca.

| CrisCristina1509 explică (pentru Salontanul):

Mulțumesc, foarte bun răspuns! Si tocmai vorbeam de responsabilitatea pe care trebuie s-o am pentru a avea un catel gen sa ma trezesc la 2 sa il duc afara dar daca are cușcă afara, nu e o problema.

| Salontanul a răspuns (pentru CrisCristina1509):

Multumesc si eu pentru o apreciere!

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Animalele nu se tin in casă alaturi de om, cîinii sau pisicile trebuie sa stea afara deoarece au boli si te poti imbolnavii de plămîni de la părul lor.

| AnonimaCrs a răspuns:

Spune-i bunicii sa ii convingă

| CrisCristina1509 explică:

Revin cu un răspuns! Am reușit! I-am convins si acum am de o luna un Amstaff!