Este un câine rezistent la intemperii, se simte bine în aer liber. Preferă să trăiască într-o curte mare, bine împrejmuită, are nevoie de mișcare, exerciții, plimbări, alergări, înot. In aceste conditii fa-i o cusca in curte. Daca te vei chinui s-o faci singur poate ca mamei tale i se va face mila si va vrea sa ti-l ia. Pe Youtube sunt o gramada de explicatii cum sa-i faci o cusca.
Mulțumesc, foarte bun răspuns! Si tocmai vorbeam de responsabilitatea pe care trebuie s-o am pentru a avea un catel gen sa ma trezesc la 2 sa il duc afara dar daca are cușcă afara, nu e o problema.
Multumesc si eu pentru o apreciere!
Eu te sfatuiesc sa asculti de mama ta, ca un caine nu poate fii tinut la centrala si nici bataie de joc nu merita acel animalut.
Daca esti in stare, ia caine si mergi cu el la tara, ca la bloc, nu se poate, odata ce mama ta nu este de acord.
Invata sa-ti respecti mama si sa asculti de sfaturile ei.
?♀️Offff! Eu am zis ca il vreau la tara si pentru a nu sta nici in casa dar nici afara, va sta in camaruta centralei, cu pătuț, jucării si toate cele! Plus veterinar+vaccinuri si toate cele! Oricum am deja doi catei:corcitura ciobănesc +bichon
Revin cu un răspuns! Am reușit! I-am convins si acum am de o luna un Amstaff!
anonim_4396 întreabă:
Deniissel întreabă: