| helphelphelp a întrebat:

Hey eu vreau un caine akita si parintii mei nu ma lasa sa imi cumpar unul. Stau la bloc si ei zic ca nu am grija de el si ca isi face treburile prin casa. Eu si fratele meu am tot incercat sa-i convingem dar ei tot cu "nu" ne raspund.Anul asta vreau sa imi iau dar doar fratele meu este de acord. Cum pot face sa ii pot convinge pe parintii mei sa accepte un caine in casa?

Răspuns Câştigător
| Kriss96 a răspuns:

Aceeasi poveste. Daca parintii iti zic "nu" asa ramane. In privinta animalelor mici se mai razgandesc dar la caini e cu totul altceva. Daca nu vor chiar nu se va intampla.
Nu esti prima persoana in situatia asta.
Parintii tai nici nu suna ca si cum ar iubi cainii prea mult sau animalele in general.
Am o prietena care si-a dorit caine de cand era foarte mica abia la 15 ani i-au luat si asta pentru ca parintilor ei chiar le placeau foarte mult animalele si li s-a facut mila de un bichon abandonat si lovit de masina.
Dar altfel probabil nu avea nici acum catel.
Nu iti recomand sa iei caine daca ai tai nu vor. Crezi ca nu pot sa-l dea altcuiva?
Mai bine astepti pana vei fi mare. Eventual intreba-i daca exista ceva ce puteti face pentru ca ei sa accepte cainele. Poate vor sa aveti numai note de 10 de exemplu.
Cainele face in casa, dar face pe niste chestii speciale cat e mic si apoi poti sa-l duci afara cand isi termina vaccinurile. Sigur ca e nevoie de rabdare si vor fi scapari dar nu e un capat de lume. Le-ai explicat asta?
Fiti maturi si responsabili. Aduce-ti argumente pertinente. Nu va milogiti de ei pentru ca asta va parea un moft.

1 răspuns:
| helphelphelp explică:

Ok mersi