| BbqOmgWtf a întrebat:

Hey, Heey!

Am si eu o problema de moment! Ii o poveste cam lunga big grin deci:
La mine acasa se cam lasa usile deschise seara, pisica mea {femela} care o am de 3-4 saptamana. nu a iesit pana acum din camera mea, dar in seara asta a avut energie si curaj, si pe la 4 mama o auzea cum se joaca cu mingiutza galbena {o minge de PING-PONG oh go on } EU cred ca mingea a iesit de la mine din camera, si ca pisica mea sa se mai joace, a gonit dupa ea! Pe la 6 cand tata pleaca, nu a vazut pisica nici unde, pe la 8 eu am inceput sa o caut, si tot nu o gasesc! Nici pisica, dar nici mingea laughing Ii cam ciudat, ca la noi seara se rabateaza geamurile si nu prea cred eu ca a plecat, pentru ca are 2, luni si stau la bloc, ii un apartament mare, si nu o pot gasi. Acuma, mai ii ceva, cu o zi in urma a picat de pe balcon {pe iarba, am fugit dupa ea si am gasit-o/prinso } big grin Si i-am pus mancarea in mijlocul casei, dar inca nu a aparut, m-am tot prostit cu o minge, dar tot nu o iesit de unde ii/nu-i, si am si zdranganit un clopotel sau ceva de genul, dar nu-i de gasit!

1. Oare daca asi lua pisica vecinei {femela} de 3 luni, si asi lasao pe la mine prin casa, mi-ar gasi pisica mea?
2. Unde credeti ca s-ar putea ascunde dupa ce am cautat in toate locurile posibile omenesti?
3. La 2 luni sare de la etajul unu intr-un loc necunoscut? Chiar daca e fricoasa, su nu prea activa?
4. AJUTOOOR! crying

Merci! Funda+Vot pentru cel care imi rasp la toate intrebarile si, imi da un rasp care functioneaza! crying

Răspuns Câştigător
| Raamonikaa a răspuns:

Pe a mea o mai gaseam intr-un dulap sau sifonier, inchisa din greseala (se strecura ca un sarpe inauntru si tacea malc, puteam sa facem clabuci la gura strigand-o ca ea era muta ca pestele, mandra de ascunzatoarea ei). Sau pe sifonier, urmarind atenta si muta agitatia din casa produsa de disparitia ei. Desi ai cautat in locurile posibile omenesti, ai uitat cu siguranta de cele posibile pisicesti happy Altadata am gasit-o sub canapea, abia intrase dedesubt, locul era foarte ingust si pisica mea arata ca un afish, cu labele in lateral, abia am scos-o de acolo. Intr-o iarna am gasit-o in cuptor, era usa deschisa... se scosesera sarmalele si usa cuptorului era deschisa de ceva vreme, era caldut inauntru. laughing Pisicile sunt nebune, se pot strecura si in masina de spalat cat timp o umpli cu rufe, daca o lasi nesupravegheata, sau in orice cutie sau punga. Adu pisica vecinei si vezi reactie. Zi-mi si mie, sunt curioasa. Poate sa sara de nebuna intr-un loc necunoscut, dupa vreo musca sau vreo vrabie, instinctul de vanatoare e mai important decat cel de conservare, si daca nu vrei sa o mai pierzi pune plase la geamuri. Daca e prin casa, o sa iasa ea de foame sau plictiseala, sau o sa inceapa sa miorlaie daca e inchisa pe undeva.

1 răspuns:
| SabbyNightShadow a răspuns:

1.Da ar gasi-o deoarece pisicele se gasesc una pe alta ca e din instinct
2.Sub dulapuri,sub paturi, in paturi, in spatele dulapurilor
3.Nu are cum sa sara daca rabatati geamurile.