Catelusa la mare... pai eu te inteleg ca nu vrei sa te desparti de ea, dar la mare, hm, caini nici nu fac baie in mare, nici nu fac plaja si in camera de hotel [ asta daca te lasa] s`ar plictisi... in plus la mare nu este potrivit pentru animale deoarece sunt o multime de oameni, va trebui s`o duci in brate, sa n`o calce nimeni. In plus am vazut multi caini care s`au pierdut la mare, pe unii, chiar i`a luat cineva acasa, ghinionul unuia e norocul altuia.
Pai, eu zic ca mai bine o lasi acasa pe catelusa ta pentru ca in primul rand nu stii sigur daca la hotelul unde te cazezi vei avea voie cu animale si in cazul acesta mai bine nu o lua cu tine. In plus sa zicem ca o sa iesi si tu cu prietenii/familia in oras si va trebui sa o iei si pe catelusa pentru ca singura se va plictisii in camera si cine stie ce mai poate strica pe acolo. Deci sfatul meu este sa o lasi acasa. Pupici :*
Si eu am avut un caine si eu de obicei il lasam acasa dar daca totusi vrei sa il iei cu tine exista hotele care accepta caini dar gandeste-te cum a zis Kodrutza, o sa trebuiasca sa o iei oriunde asa ca mai bine lasa-l in grija unei vecine.sa ii dea de mancare etc
Escov_Nicoleta_1997 întreabă: