Eu am beagle si nu iti distruge curtea, daca stii sa te porti cu el. Invata-l cat e mic ce are voie si ce nu, eventual cumpara un spray repulsiv si da pe ocurile pe care nu vrei sa le atinga.
Mersi! eu am mai avut catel, doar ca mi-a murit! am avut un chihuahua japonez... da nu mai vreau neaparat aceeasi rasa, plus ca e foarte rara acea rasa, deci nu e chiuahua simplu... si nu stiu ce sa ma hotarasc beagle'ul nu stiu cum arata cand ajunge la maturitate e tot asa de dragut? adica vreau un caine care sa aiba o fatuca draguta mereu catelusa aia a mea care a murit primavara asta, avea doar 5 ani mersi de sfat :*
Eu cred ca un beagle este mult mai cuminte, mai iubitor si mai dragut decat chiuaua. :X Deci, ai dreptate daca iti doresti unul.Sunt de acord.
Daca vrei un caine de fite iti sugerez un chiuaua sau un, nu stiu, poate un puddel? In orice caz, mie imi place ideea de beagle sau poate teckel, dar conteaza ce-ti place tie.
Daca stai la curte te sfatuiesc sa nu iti iei beagle deoarece cu el nu vei mai avea nimic in curte in afara de gropi.
SimoneGanu10 întreabă: