Sa nul lasi sa faca pe covor daca ai! (am si eu caine si face si pe covor)
Poti sa il peri cu peria. Daca il scoti afara sa nu fuga, mai bine plimbal cu lesa pana se invata cu tine.
Eu cand dorm, vine si ma trezeste sa ma joc cu ea sau sa o duc afara si sa-i dau bobite
Adrianaaa caini au nevoie de multa iubire si trebuie sa ii si resfeti mult (cum ar fi daca tu nu ai fi rasfatata )! Cat despre cand plange cand pleci asta inseamna ca te iubeste mult...
Invata l de mic sa stea langa tine fara sa l ti in ham sau lesa.si nu l rasfata prea mult oricat ti ai dorii
eu mi am rasfatat catelusu si acum de fiecare data cand plec de acasa plange intr una si distruge toata casa ca stie ca oricum nu i facem nimic acum pentru ca e deja mare ca varsta.
si e bine sa l inveti cu periatu de mic ca apoi o sa ai probleme
Da au nevoie de multa iubire dar eu vb din pctul meu de vedere ca stiu ce patesc acum cu el pentru ca este foarte rasfatat
O sa fie puiut? Alege un veterinar bun si stabileste o schema de vaccinare impreuna cu acesta. In acest timp puiutul nu are voie sa intre in contact cu alti caini/animale. Ca si mancare incearca sa-i oferi doar din gama superpremium si nu Pedigree, Chappi sau alte porcarii de genul acesta. Ii fac mai mult rau decat bine(valabil si pentru cainii adulti). Pe langa mancarea uscata poti adauga branza proaspata de vaci, cam un galbenus, 2, crude pe saptmana morcov ras + altele.Carnea de porc si oasele de pui nu sunt recomandate, acestea din urme pot sa perforeze intestinul cainelui pentru ca se sparg in aschii.Cauta mai multe detalii despre mancarea pe care i-o poti oferii. Spalarea numai cu sampon pentru caini insa nu foarte des. Daca vrei sa-l speli mai des, foloseste doar apa. Ofera-i multa afectiune insa nu trebuie sa uite ca tu esti stapanul.Incearca sa te impui in fata lui insa nu-l lovi. Din nou, cauta cat mai multe informatii pe forumurile specializate!