| CiocolataAlbaAerata a întrebat:

Hey,intrebare pentru cei care iubesc animalele. vreau sa stiu cum se desfasoara o zi din viata unui catel intr-un apartament? happy

Răspuns Câştigător
| AlexandraM888 a răspuns:

Dimineata la prima ora cand se trezeste vrea caca si pisu, daca nu te dai repede jos din pat si il pregatesti sa iesiti afara nu se va invata si isi va face treburile in casa! In rest daca ai un apartament destul de mare, are loc sa alerge sa se joace, doarme, mananca...insa daca nu vrei sa se invete sa isi faca nevoile in casa trebuia sa il scoti la plimbare dupa fiecare masa si sa il speli pe labute cu apa la fiecare intrare in casa! In fiecare seara este recomandat sa ii faci baie nu cu sapun, doar cu apa calduta il ajuta mult, sa ii feresti insa urechile sa nu ii intre apa in urechi! In rest ai grija la pantofi, materiale etc ca roade tot ce prinde!

| CiocolataAlbaAerata explică (pentru AlexandraM888):

Ai si tu catel?

| AlexandraM888 a răspuns (pentru CiocolataAlbaAerata):

Da

| CiocolataAlbaAerata explică (pentru AlexandraM888):

Ce rasa e? big grin

| AlexandraM888 a răspuns (pentru CiocolataAlbaAerata):

Amstaff

5 răspunsuri:
| Pituc_Diana-maria_1994 a răspuns:

Intr-un apartament (nu stiu) eu am o catelusa(la casa) si se ataseaza foarte repede de tine (le place sa ii dresezi)la mine se joaca pe afara alearga dar intr-un apartament trebuie sa il scoti la plimbare happy