| eu_stie_tot a întrebat:

Hey lume! big grin Vreau sa imi iau ca animal de casa un sobolan sau un soricel. Sunt din Iasi dar nu am gasit niciun petshop care sa vanda asa ceva. Stie cineva unde as putea gasi? Nici macar pe siteuri de adoptie nu gasesc. Ms

10 răspunsuri:
| ASDFGHJKLOIUYTREDSDV a răspuns:

Mai degraba iti ei un hamster.sunt mai draguti si mai usor de ingrijit.sunt blanzi si curati...nu iti recomand soareci laughing

| GossipGirl_2226 a răspuns:

Sobolan?
Soricel?
Astea nu-s animale de casalaughing. Probabil te referi la hamsteri sau la porcusori de guineea. din astia sigur gasesti la petshop.

| Blake1 a răspuns:

Esti sinistru...cred si eu ca nu gasesti la petshopuri...
stai la panda intr-o noapte poate gasesti ceva pe langa salubrislaughingjklaughing)succes in continuarewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la piata "Doi baieti" se gasesc tot felul` de animale
P. Sbig grinoar duminica dimineatabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista si o rasa de sobolani ce sunt crescuti ca animale de companie. Dar nu stiu daca gasesti asa ceva in petshopurile din Romania.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu_stie_tot ar trebui sa stii unde sa poti gasi(ha ha). Trebe sa egziste ceva pe acolo.

| Daniel_4881 a răspuns:

Stiu eu unde gasesti gratis cati vrei...in canalu blocului si grapa de gunoi de la blocurile turn. sper ca te-am ajutat si noroc cu noul prieten de casawinking

| lupuldemare a răspuns:

Ati dau eu cati vrei

| bebitssa a răspuns:

'Sobolan de casa' am mai auzit-o si pe asta laughing. Oricum interesanta intrebare. Habar-n-am thinking

| bibi_5324 a răspuns:

Pai du-te la un mall si acolo sigur ai sa gasesti sau du-te la real