| 12342003 a întrebat:

Hey lume laughing) Vreau un catel dar parintii nu sunt de-acord! Ma rog...Mamei I-ar placea unul, dar de talie mica, deci am hotarat Bichon Maltez! Insa tata nu vrea si imi tot gaseste o groaza de motive, gen "Nu ai timp pentru ca ai mult de invatat","Trebuie sa te joci cu el tot timpul","Trebuie sa il scoti afara!"...etcc Si am incercat sa il conving, I-am spus si de note bune dar nu functioneaza nimic, I-am mai spus si ca o sa ii cumpar eu totul si nu e problema de bani. Oricum, daca ar fi problema de notele mele, nu as spune ca invat chiar prost...Totusi, am media peste 9 deci...ce parere aveti? ma gandeam sa cumpar dinainte catelul si sa merg pe principiul ca daca l-am cumparat deja nu mai are ce sa zica laughing))))

6 răspunsuri:
| Kriss96 a răspuns:

Nu proceda asa pentru ca tu vei avea de suferit. Si catelusul.
Daca tatal tau chiar nu vrea catel si nu l-ai putut convinge cu nimic va gasi el ceva de facut chiar daca tu ii aduci unul sub nas. Poate nu l-ar lasa pe strada, dar ar putea sa il dea altcuiva. Sunt atatia oameni are cauta aceasta rasa. Iar dupa ce va da catelul poate o sa te pedepseasca. In plus un catel te costa o caruta de bani. Sa-l cumperi adica. Daca tu crezi ca "vand bichon la 100 de euro" e cea mai buna solutie te inseli. Daca vrei Bichon il iei dintr-un loc sigur! Si te va costa pe tine daca il iei fara acordul lor. Plus ca oamenii nu vand catei minorilor. Mai ales o canisa. Tocmai in ideea ca nu au persmisiunea parintilor. Nici la un pet-shop nu iti vand caine daca esti minor. Un samsar probabil ti-ar vinde, dar aia nu trebuie incurajati sa vanda.

| KinderBeeeib a răspuns:

Nu fa prostia sa il cumperi mai intai pentru ca tatal tau poate avea o reactie irascibila si sa actioneze la nervi.Iti recomand sa cauti pe youtube videoclipuri cu Bichoni sau daca aveti un prieten de familie sau pe cineva care are un Bichon sa il vada.Si eu am un Bichon de aproape 5 ani, mama nici nu voia sa auda de caine dar atunci cand a vazut-o intr-un pet shop a cumparat-o singura si de atunci sunt nedespartite.Arata-i tatalui tau ca ai responsabilitate, propune-i sa cumparati cainele si o saptamana sa aveti probe de responsabilitate iar daca nu te descurci, sa inapoiati cainele.

| DomnulFantastic a răspuns:

Iti iei cainele si dupa ai rezolvat

| andreifiroiu a răspuns:

Eu iti recomand sa iti iei cainele si dupa aceea tatal tau nu o sa mai zica nimic.Si poate in timp se vor imprietenii.Dar fi atent un animal de companie e o mare responsabilitate
Ok?

| 12342003 explică:

Da.dar imi e frica sa nu se supere sad

| Kathy1 a răspuns:

Exact la asta ma gandeam si eu! Il cumperi si dupa nu o sa aiba ce sa mai zica!