Daca era catea si mariciac probabil a intrat in calduri iar daca era baiat probabil a simtit o catea in calduri,dar nu iti fac griji se va intoarce daca il ai demult si s-a obisnuit cu locul, poti incerca sa o cauti(desi cred ca ai facut deja asta, se vede ca tii la cainele tau)poti inerca sa pui cateva anunturi pe internet daca ai posibilitatea.Mult succes! incearca sa iti spui in gand ca o sa vina si nu mai plange! chiar imi pare rau de tine te rog mult sa ma ti la curent cu ce se mai intampla bine?
Mersi si da o sa te tin la curent daca o sa il gasesc
la casa
Stai linistita ca se intoarce el. e plecat la fetite. al meu s-a intors dupa 2 saptamani. poti sa-l cauti prin imprejurimi daca ai chef si timp.
Da stiu dar ma tem sa nu se fi luat altii de el mai mari ca el e de talie mica, totusi mi-ai dat o speranta.
Eu l-am cautat pe o raza de 2km si el era la o vecina, se instalase in cusca ei.chiar daca e de talie mica are instinct de autoaparare.
Sper sa fie asa cum zici tu dar la mine prin zona mea e si o stana si ma gandesc sa nu se fi dus acolo si acolo sunt mai multi caini el e singur si ma gandesc la ce e mai rau.
Trimite pe cineva la stana sa se intereseze daca l-au vazut pe acolo
Da asta ma gandeam si eu oamenii de acolo parintii mei ii cunosc si ei mai vin pe aici o sa vorbim cu ei sa le spunem daca au vazut un caine de talie mica negru si poate o fi la ei ca in alta parte nu e a umblat prin toate curtile e si un caine neastamparat nu e linistit.
Mai am inca unul lup acasa dar de asta mi mic mi-e draga mai mult tin minte cand a fost pui il tineam numai in casa, bine pe atunci era iarna si statea cu mine in fotoliu si m-am atasat mai mult de el si de aceea imi pare rau.
Tot n-a venit? o tine intr-o betie...nu sti unde sta gagicasa? sau.amanta? dai un beep sa te sune eu stiu. poate s-a insurat.ia-ti un pitbull poate ala nu pleaca de acasa fara sa ceara voie.
tot ce e posibil, inca mai astept poate o veni o data si o data.
Buna,
Incearca la SOS DOGS de la tine din oras, majoritatea cainilor pierduti ajung acolo!
Nu vreau sa te sperii dar si eu am avut un catel mic de statura si intr-o zi cand am venit eu de la scoala era prin curte si cand a venit fratemiu nu mai era si l-am cautat peste tot si nu a venit dar acum am altul si m-am atasat super mult de el si el este mai dur si nu l-a luat simeni eu iti spun ca sigur sigur il vei gasi daca nu l-a furat nimeni din curte daca l-ai ingrijit bine altcineva nu il poate ingriji mai bine si un animal unde se simte bine acolo sta succes!
Pay nu l-a luat nimeni din curte a plecat el dupa catele cred si de trei zile numai stiu nimic de el.