Trebuie dresat, asa o sa stie ca nu trebuie sa muste pe nimeni si nu o sa trebuiasca sa il legati. chiar tu spui ca devine agresiv atunci cand il legati.
pe partea cealalta, cred ca cea mai proasta optiune e aceea de al abandona. o sa fie inca un caine omorat cu bestialitate de catre animalele umane. nu fiti unii din ei...
Nici eu nu sunt de acord cu abandonul, dar cum sa il legam, nu ne lasa, practic...de legat trebuie, deoarece este mare si daca mai intra vreo persoana in curte o musca.
Rose sunt oameni ce dreseaza caini. luati legatura cu cineva ce se ocupa de asta. legatul, sau un lant mai gros nu e rezolvarea problemei.
Ok, o sa vorbesc cu un dresor.
Te lepezi de el. Un caine, chiar daca numai maraie la stapanii lui atunci cand trebuie legat, nu are ce cauta in gospodarie. Ar trebui sa stea cu coada intre picioare. Voi sunteti stapanii, nu el, ce dr.acu'...
Ai dreptate, are un comportament agresiv, ne-am gandit sa ii luam un lant mai gros sa nu il mai rupa, incercam si asa. dar problema e cum il legam.
Parerea mea e ca ar trebui dresat,adica difera cati ani are, si ce rase e, sau, cea mai proasta varianta, sa renuntati la el, ca sa nu riscati sa va muste.
Nu putem el este singurul nostru caine bun mai avem 2 mici, dar nu se compara cu el, latra cand vine cineva...
Asa avesm si noi un caine si odata tata a dat in el cu o lopata si de atunci nu mai scoate nici un sunet
Daca dau il el mai tare se repede.