| madelf a întrebat:

Hey prieteni!
Am o catelusa ciobanesc german in varsta de un an si jumatate.Acum ca e vacanta, as vrea sa o iau si pe ea cu mine la mare, ca doar merg pentru cateva zile, nu ma lafai nu stiu cat.
Cel mai util si ok ar fi sa merg cu trenul, m-am informat pe internet, pretul este accesibil si trebuie sa indeplinesc cateva conditii pe care le-am pus la punct deja.
Singura problema este nevoia ei de a "merge la baie" daca ma intelegeti big grin. Drumul este destul de lung, vreo 7-8 ore, iar ea nu cred ca se va abtine mai ales ca nu cred ca o sa doarma tot drumul. Daca o sa fie full compartimentul si o sa-si dea drumul acolo, nu vreau sa ma gandesc ce o sa se intample, iar cusca nu prea as avea chef sa iau pentru ca doamna Bella e grasa ca o scroafa big grin.

3 răspunsuri:
| Bibuşca a răspuns:

Buna!
Nu cred, ca poti sa iei catelusa cu tine la mare.Imi pare rau dar este complicat s-o iei mai ales ca e si Ciobanesc German daca aveai un caine Bichon sau Yorkshire sau chiar Chiuaua mai simplu caini de talie foarte mica mai ziceam pentru ca aveai unde sa i tii pentru ca erau mici.Dar daca catelusa ta Bella este de rasa mare gadestete sa o tii unde sunt si ceilalti pasageri? Pentru ca acolo este lume si ea este mare si poate e si rea cu cei straini si ii poate musca.
Si cu nevoile este o problema doar n-o sa-l duci la baie la toaleta laughing.
Si totusi daca mergi singura ce sa faci cu ea? Sa o lasi pe plaja si tu in apa?
Dar asta nu ma priveste pe mine ce vei face tu pe plaja.Dar incerc sa te ajut in privinta"cum sa o lasi in tren"pentru ca isi face si nevoile...
Eu as zice sa o lasi acasa la un prieten, o ruda si tu sa pleci la mare.
Pa, pa!

| Capsuinkaadulcicaa a răspuns:

Daca nu vrei sa iei cusca atunci las-o acasa.E singura solutie.Laso la un prieten sau ceava...Gandestete ca o sa si miroase in tren chiar daca i iei cusca! ASA CA MAI BN LAS-O LA CNV.SAU LAS-O ACASA.

| Cali_8586 a răspuns:

Aw, pai este cam complicat si imposibil. cel mai bine ar fi s-o lasi unui prieten sau familiei acasa. pe un drum foarte lung cvatelusii devin si stresati si nervosi, deci este cam complicat :[