Buna!
Nu cred, ca poti sa iei catelusa cu tine la mare.Imi pare rau dar este complicat s-o iei mai ales ca e si Ciobanesc German daca aveai un caine Bichon sau Yorkshire sau chiar Chiuaua mai simplu caini de talie foarte mica mai ziceam pentru ca aveai unde sa i tii pentru ca erau mici.Dar daca catelusa ta Bella este de rasa mare gadestete sa o tii unde sunt si ceilalti pasageri? Pentru ca acolo este lume si ea este mare si poate e si rea cu cei straini si ii poate musca.
Si cu nevoile este o problema doar n-o sa-l duci la baie la toaleta .
Si totusi daca mergi singura ce sa faci cu ea? Sa o lasi pe plaja si tu in apa?
Dar asta nu ma priveste pe mine ce vei face tu pe plaja.Dar incerc sa te ajut in privinta"cum sa o lasi in tren"pentru ca isi face si nevoile...
Eu as zice sa o lasi acasa la un prieten, o ruda si tu sa pleci la mare.
Pa, pa!
Daca nu vrei sa iei cusca atunci las-o acasa.E singura solutie.Laso la un prieten sau ceava...Gandestete ca o sa si miroase in tren chiar daca i iei cusca! ASA CA MAI BN LAS-O LA CNV.SAU LAS-O ACASA.
Aw, pai este cam complicat si imposibil. cel mai bine ar fi s-o lasi unui prieten sau familiei acasa. pe un drum foarte lung cvatelusii devin si stresati si nervosi, deci este cam complicat :[
Stefan_Cosmyn_1999 întreabă:
Deniissel întreabă: