Am avut si eu un Husky acum ceva vreme, eu locuiesc la tara, intr-adevar e o rasa frumoasa, dar problema la ei e modul de ingrijire, sunt caini foarte energici si trebuie sa le acorzi ceva atentie si problema e ca fac destul de multa mizerie, dar dupa cum spui ca ai extrem de mult timp liber, cred ca poti sa faci fata, oricum, e alegerea ta, mie mi se pare o alegere buna, dar totusi daca as fi fost in locul tau as fi optat pentru o rasa de talie mai mica, care este mai usor de ingrijit
Imi Poti da te rog un exemplu.as vrea o rasa asemanatoare husky-ului.
Poti opta pentru un akita sau pug dar eu sugerez bulldog-ul e o rasa mai lenesa si mai apropiat de familie.
De asemenea iti poti lua un bichon sau un pechinez
Pai cum a zis si Eduard, un pug e bun pentru apartament, dar daca tot optezi pentru o rasa asemanatoare cu husky ar fi un Skikoku, e un fel de metis intre Akita Inu si Shiba Inu, eu unul nu am avut rasa aceasta de caine, dar am un prieten care are o asemenea rasa, si pot spune ca e o rasa foarte inteligenta, putin incapatanata si foarte afectiva cu stapanul
Cu ce ti-a gresit acel husky sa-l tii captiv? Nu e de apartament. Si daca ai curte trebuie sa-l scoti in parc, la plimbari etc. E destula crima pentru el clima temperata. https://www.infocaini.ro/rase-de-caini/rasa/husky-siberian