Nici un fel de momeala dar nimic nimic nimic nimic
Cumpără cele mai. mici ace strălucitoare argintii sau aurii
Dar mici să fie
Pune cea mai subțire ață de undita
Arunca acum gol fără nimic în el
Și vei prinde mai mulți pești de cat cei ce pun momeala
Nu îmi bat joc
Daca găsești o balta micuța unde a fost Dunărea mai mare dar s-a retras apă și a rămas între copaci și șanse să prinzi 1 peste care palma de mare pe minut.15 pești in 15 minute
Fara nici un fel de momeala
Doar atunci acul gol și peștii se prind singuri
Eu am un loc unde e o balta mica, în stânga betoane și în dreapta 3etri de apa și după stuf și buruieni, dar am văzut cu ochi mei pești de sus, este un pod acolo unde pescuiesc eu și se vad când bate soarele în apa.
Orice pescar cu experienta care da la peste de zeci de ani o sa-ti recomande mamaliga facuta acasa cu sare multa si mult malai, iti zic eu ca se prinde bine.
Salut.Am cumpărat niște mămaliga cu miere? E buna de ceva?
Da este buna să ți-o pui pe frunte cine a mai auzit de așa ceva!?
Daca nu mă crezi încearcă să doar la acul gol.
Apoi dacă chiar vrei sa pui ceva în vârful acului fa niste biluțe de miez de pâine bine frământate în mână. Cat un bob de orez hai sa zicem de piper
Și punele în vârful acului cat să treacă puțin peste țelul acela contra al acului și cam asta e tot.
Acum ce as încerca eu cu diverse condimente din astea de pus la mâncare
De exemplu miez de pâine cu scorțișoară
Miez de pâine cu pasta de ardei iute
Miez de pâine cu curi curcuma piper alb piper negru
Miez de pâine cu patru de ficat
Miez de pâine cu brânză
Apoi mămăligă fiarta din malai de porumb faina de grâu și arpacașul pus la fiert in apa respectivă.
Apoi as arunca chestii in băltoacă acolo unde vreau sa dau la pescuit
De exemplu boabe de porumb brânză kaizer tocat bucatele mici mici șuncă afumată tocată mărunt că și când ar fi dată pe răzătoare puțină pâine
O mână de mini de semințe decojite de floarea soarelui
Niste oua de la paste sfărâmate în mână
Că sa vina multi pești in locul respectiv
Iar peștii ore sa vina și or să vadă și alți pești că e de mâncare acolo așa că ornss vina din ce in ce mai multi pești in locul respectiv