| Lovelyx3Friendly a întrebat:

Hey! Se apropie ziua catelului meu, si nu stiu unde pot sa o fac. Sunt din bucuresti, si am vazut acum ceva timp la stiri articol asta http://stirileprotv.ro/......-mare.html si eu i-am mai facut acum un an ziua dar acasa cu 5 invitati canini, dar acum vreau sa o fac la fel ca cea din articol. Stiti cumva o "gradinita" sau un loc unde as putea sa ii fac ziua in bucuresti? Nu conteaza cat costa:D

1 răspuns:
| Grăurea a răspuns:

Nu este important unde ii faci ziua, ci mai curand ce cadou ii dai. Cadoul dureaza, nu se sfarseste in 24 de ore. Un loc extravagant pentru o petrecere de catei ar fi de fapt mai misto pentru tine, nu pentru el. Lui nu-i va pasa unde ii vei face ziua. Important este sa aiba cu ce si cu cine sa se joace. Eu zic sa inviti cativa prieteni care au si ei catei sa iesiti intr-un parc in aer liber. Salveaza-ti banii pentru. jucarii, accesori, mancare de calitate etc. Oricum, zici tu ca nu-ti pasa cat ar costa, dar nu cred ca esti dispusa sa dai aprox. juma' de milion de roni... Distractie placuta si succes!