| YunnYunn a întrebat:

Hey! Stiti unde se poate gasi aceea plastelina Fimo in Timisoara am auzit de la o prietena ca de la 6 pana la 9 lei, si nu sunt sigura din care Fimo (soft, effect, natural etc.) se pot face figurine? Plzzzz help puteti da raspunsul mai repede pentru ca as dori sa ma duc azi sau maine pentru a ma interesa ^.^ Dau funda la toti care au un raspuns care ma ajuta happy Multumesc

Răspuns Câştigător
| mady9 a răspuns:

Buna! Da se pot face figurine din acea plastilina. Eu m.am apucat de vreo 2 luni de facut figurine si am ajuns la concluzia ca se poate face orice din ea happy Cel mai des fac trandafiri sunt foarte frumosi :3 Costa in jur de 8 lei si 50 bani un pachetel adica o culoare si in plus trebuie sa mai cumperi si accesorii ( de exemplu accesorii metalice pentru. cercei, accesorii pentru pandantive adica zalute si tot felul de chestii ) happy Te sfatuiesc sa iti iei alb fosforescent si negru astea sunt culorile de baza happy Eu sunt din Bucuresti si nu stiu in Timisoara unde poti gasi. Poti sa incerci sa comanzi de pe siteul lor. Succes la facut figurine :*

| YunnYunn explică (pentru mady9):

Mersi :*.Ai o funda de la mine :*

1 răspuns: