De ce sa cumper unul?
Adopta un puiut, faci o fapta buna sincer.
Si eu am un catel adoptat si chiar m-a simt bine stiind ca am facut o fapta buna.
Chiar daca e de la adăpost pot învața si ei la fel de mult precum un catel pe care i-l cumperi.
Pana la urma e un animalut , nu contează de unde vine, contează unde se duce
Ai grija la samsari. Sunt persoanele care vand pui ieftin. Cel mai bine cauta o canisa de incredere in Galati. Cauta pe Google. Dar daca e canisa de incredere va veni la tine acasa! Si nu trebuie sa platesti transportul. Deci poti cauta canisa cam de oriunde. Era una Karvil Havanese. Au bichoni havanezi superbi, sunt de incredere, au pui de rasa pura, cu pedigree (deci sanatosi si sti sigur ca e bichon si se va incadra in standarde) si se deplaseaza la tine sa vada in ce conditii va trai puiutul. O sa te coste un pui cu pedigree, dar daca nu costa inseamna ca e de la samsar si vei incuraja fara sa vrei "industria" asta a samsarilor.
NU lua de pe site-uri sau de la canisa Kris.
Adopta un maidanez! Sincer...Ei chiar au nevoie de ajutor. Cauta pe site-urile de socializare,, Adopta un maidanez'' si o sa vezi ca este plin de catei frumosi din toate judetele.Eu am adoptat un catel bichon negru cu ajutorul acestor site-uri.Gasesti si catei de rasa daca, cauti cu atentie. Daca ai nevoie de mai mult ajutor cu privire la numele site-urilor sau alte lucruri trimite-mi un mesaj!
Daca vrei sa il iei rasa pura intra aici:
http://www.vanzaricaini.ro/Galati__10/Beagle__987/
Daca nu mai cauta pe google
Iti recomand bichon maltese.E super scump si dragalas.
http://www.cateidevanzare.ro/Galati__23/Bichon-Maltez_108/
http://mercador.ro/oferta/vand-pui-bichon-ID1jXdH.html - uite aici.E din 9 ianuarie anuntul, da un telefon si intereseaza-te.
Petshp-urile,asa zisa "canisa" premium, kris, site-uri gen cainidevanzare.ro care l-ai pus tu vinde corcituri pe bani multi. Garantia cumpararii unui caine 100% pur nu ti-o da un contract,ci doar pedigrre-ul e cel care iti garanteaza puritatea rasei. Orice caine fara pedigree este un metis(corcitura),pedigree-ul fiind exact ca un buletin.
Pe mercador,tocmai,ocazii, la fel, gasesti la preturi mici caini "rasa pura", dar de fapt sunt metisi.
Un caine de calitate, cu toate actele, 100% pur, fara boli genetice(parintii sunt testati inainte de a fi montati pentru prima) si cu totul la zi(vaccinuri, deparazitari) nu gasesti decat in canise ce nu cresc mai mult de 2-3 rase si sunt inrrgistrate la fci(federatia chinologica internationala). Orice canisa poate fi verificata daca exista si este in regula cu totul la asociatia chinologica zonala(de ex o canisa din campina poate fi verificata la asociatia chinologica din Bucuresti).
Pretul unui pui de calitate pleaca de la 200e.
Canise de bichon maltez ar fi lora's dream of white, dar cu un search pe google "de ce sa-mi cumpar un bichon cu pedigree" gasesti un blog cu un articol foarte bun, iar la sfarsitul lui apar cateva canise serioase de bichoni.
Canise de beagle:
www.beagles.ro si daca dai search "canise beagle" mai gasesti 2-3 doar sa fi atenta sa nu creasca mai.mult de 2-3 rase.
Pai e o fata care vinde caini la noi, dar trebuie sa vii la ea. Locuieste intr-un mic sat din judetul Galati numit Gohor.