Întrebare recomandată | Laura164 a întrebat:

Hey,TPU!
Acum o luna am pierdut un animalut pe care il iubeam foarte mult!
Imi e tare dor de el!
Mi-as dori sa se intoarca,intru-n fel...
Voi credeti ca animalele se pot reincarna?
Dar oameni?
Eu cred asta,si totusi, daca s-ar reincarna cineva, credeti ca s-ar intoarce la persoanele dragi lui?
PSbig grinau funda pentru cel mai frumos raspuns!

Răspuns Câştigător
| viotedy a răspuns:

Cunosc sentimentul dar o sa-ti treaca.mai ales daca iti iei altul.eu asa am facut.si are multe din obiceiurile celuilalt si intr-un fel zic ca mi l-a trimis el.

8 răspunsuri:
| YoCookieMonster a răspuns:

Reincarnarea este un proces care se repeta NEAPARAT la orice persoana/fiinta.La oameni, de fiecare data este cineva reincarnat.Dar la varsta de 7 ani,se pierd toate amintirile.
Dar animalele se pot reincarna,desigur, orice fiinta iubita se va reincarna ca o persoana sau animal care este foarte aproape de tine[coleg, prieten, frate, sora].

| mola a răspuns:

Vezi! Sunt doua modalitati!

1. Daca este de mult cu tine, si iti stie locul unde esti.
2. Fie e nou, si s-a pierdut.

1. Animalele isi stiu bine casa, asa ca se putea intoarce, daca stia si locul.
2. Daca e nou-venit si fugise, n-ai ce face.

| vegeta a răspuns:

Pai 1 cu reancarnarea asta trebuie este ca nu are nimeni de unde sa stie daca este adevarata sau nu si 2 trebuie sa te duci la un psiholg daca iti este chiar atat de greu si el iti va spune cum o sa-ti treaca dorul de el spre de ex ar putea sa-ti spuna sa iti ei alt animal... de preferat ar fi un catel mic si frumos un bishon alb care te-ai juca toata ziua cu el si ai trece peste dorul de pisica parca am inteles ca ai pierdut...

| SANDRA25 a răspuns:

Banuiesc ca daca ne-am reincarna nu ne-am mai aminti nimic din fosta viata, doar am luao de la inceput am face alte greseli si am iubi alte persoane, astfel ce rost ar mai avea reincarnarea daca nu ar fi pentru a avea alt timp pentru alte experiente, triste sau vesele!

| Laura164 explică:

El nu a fugit de acasa...a MURIT!sad
A fost otravit, iar veterinarul nu si-a dat seama!
A doua zi l-am gasit mort sub masa!

| Cristinutzzza36 a răspuns:

Sa stii ca orice fiinta pe pamant se reincarneaza! Dar este destul de putin probabil sa se reincarneze in acelasi animal de ex daca e pisica este greu de crezut ca o sa reincarneze tot in pisica, sufletul se va duce intr-un alt corp care trebuie sa se nasca deci se poate reincarna chiar si intr-un copil care trebuie sa se nasca! Funda?
P.S. Si oamenii se reincarneaza la fel!

| xMonikutzAx a răspuns:

Dupa parerea mea (si dupa spusele profesorului meu de religie) reinarnarea nu exista. Sunt oameni care atunci cand mor sufletul lor are o sete enorma de viata, dar asta nu inseamna ca se vor reincarna. Sper ca vei fi multumit si sper ca voi primi fundita happy

| Boss_Silviu_1982 a răspuns:

Cam da mie mi-au murit 2 si am gasit altu unde sunt ingropati :