Daca ai hamsteri pitici, ii poti lasa in aceeasi cusca, fiind sigura ca nu se vor bate. dar daca ai orice alt tip de hamster, risti ca cei doi (mai ales ca sunt 2 masculi) sa se bata si dintr-o bataie se pot omori. cel mai bine ar fi sa ii separi daca nu sunt hamsteri pitici, doar ca sa fi sigur. se bat pentru ca vor sa fie masculul dominant, deci separa-i :3
Mersi mult...sunt hamsteri pitici si.ii am de 1 an si ..si uite ca totusi ei doar se joaca nu se bat
sunt amandoi super ok
Din ce spui tu, aceea nu-i o joaca ci o bataie in toata regula.De obicei masculii de hamster se bat foarte rau daca sunt tinuti impreuna intr-un spatiu foarte mic.Fie ai separi, fie le faci un habitat mai mare
Pot ține doi hamsteri împreună?
Dacă ai hamsteri sirieni, numiți uneori și hamsteri Teddy Bear, răspunsul este "nu". Hamsterii sirieni sunt solitari, și dacă încerci să ții doi împreună se pot omorâ unul pe altul. Dacă însă ai pitici rusești Campbell sau siberieni Winter White răspunsul este "de obicei da". Dacă cumperi o pereche de hamsteri înrudiți de la un magazin de animale, lucrurile merg de obicei bine între ei. Dacă hamsterii pitici provin din medii diferite unde au stat singuri mai mult timp, atunci este mai puțin probabil să accepte o companie nouă.
Am patit si eu la fel! Nu trebuie sa tii niciodata 2 baietii sau 2 fete din cauza ca se bat. Te-as sfatui sa iei un mascul si o femela sau poti sa ti doar un hamster. Succes!
Alenira întreabă: