Apropo,sunt amandoua fete Una este Hamster pitic Campbell iar cealalta Hamster pitic alb de iarna[siberian]
Uitati ce am gasit[asta chiar ma pune pe ganduri] :
"Hamsterii pitici sunt animalute foarte "sonore" si isi petrec foarte mult timp batandu-se in joaca. Daca auziti o multime de chitaituri si batai, nu intrati in panica, lucrul acesta este normal la ei. Nu interveniti in acest comportament, altfel s-ar putea sa vedeti cum se vor bate cu adevarat.
Exista trei specii de hamsteri pitici"
Asta am gasit-o in cartea mea, Iepuri si alte Rozatoare...
Si de ce nu crezi ca acum se bat cu adevarat? Uite, nu am experienta in acest domeniu insa iti recomand sa te duci la un petshop si sa intrebi vanzatorul.
Am intrebat daca e in regula sa mai iau unul,am intrebat si veterinarul,si au zis ca nu e nici o problema! Dar doar odata i-am pus pe amandoi in cusca, si s-au auzit chitaituri...M-am speriat, si i-am separat.Dar e ciudat, i-am luat de la acelasi magazin, unde au stat in aceeasi cusca saptamani sau luni de zile. De aceea sunt confuza
Dar le-ai spus ca sunt amandoua fetite? Ca daca si in cazul asta au zis ca nu e nici o problema, o fi in regula si asa s-or juca ele.
Da,nu e nici o problema ce fel de sex au.Chiar si daca erau 2 baieti nu era problema...De aceea sunt super nedumerita Si momentan sunt despartite, fiecare in cate o cusca, dar imi va fi greu cand voi schimba talasul si toate astea, de aceea ma gandeam cum sa le obisnuiesc[din nou] una cu cealalta.
Atunci fuga sa vb cu vanzatorul si sa ii explici ce s-a intamplat.
Asta si fac! Mersi mult :X
Cu placere
Or fi ei dragalasi dar sunt dusi cu capul, astia nu se lasa pana cand unul nu cade. Separa-le, sau doneaza una din ele.
Eu cred ca trebuie sai desparyi pentru o vreme unul de celalalt si apoi pune-i inapoi in aceias cusca daca nu se in teleg despartei unul de celalalt pentru totdeauna