Mai du-te o data la veterinar cu cea mica, sunt sigura ca o sa-ti dea niste pasile si o crema poate mai puternica. mi-e frica totusi sa nu fie ciuperci, ci râie... nu stiu, imi dau cu parerea, si de asemenea cred ca nu ar strica sa mergi si tu l aun doctor
Uite,citeste link-ul dedesubt. Tind sa cred ca este o ciuperca.Probabil e din cauza igienei, caci in mod normal o linge pisica si o curata, da cum e orfana, adica chiar daca o speli, e greu sa o speli tu in fiecare zi.Mai ales daca si-a udat blana cu urina si/sau fecale, sunt sanse mari sa fie vreo cuiuperca.
O poti duce la medic veterinar, sa-ti dea ceva.Insa nu uita sa te duci si tu la medic pentru un tratament.
http://www.animalutze.com/articole/zoonoze-pisica.php
succes
Du-te imediat la veterinar sa ii mai faca un control, poate pisicuta dupa strada are vreo boala, infectata sau raie deci da fuguta cu ea la veterinar si o poti duce si pe cealalta chiar daca ia trecut pentru orice eventualitate :*
Dupa cum am scris mai sus am fost la veterinar si e o ciuperca si azi am fost la doctor si a zis ca e o ciuperca... Oricum nu mai conteaza acum, mama in dimineata asta cand eu dormeam a dus pisicile in spatele blocului la iarba verde unde mai erau cateva pisici . Multumesc pentru raspuns.
Imi pare rau, dar te sfatuiesc ca de acum inainte i-ati o pisica de al adapost stiu ca multe pisici au nevoie de adapost, dar e si sanatatea ta importanta.:*
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: