| TurcoaicaTa a întrebat:

Am 2 pisici una de 5 luni si una de o luna si ceva. cea mica am luat`o de pe strada si acum 2 saptamani iau aparut locuri cu lipsa de par si se vedea urat si intre timp i-a dat si lui cea mare am fost la veterinar si a zis ca sunt ciuperci ne-a dat o crema si tot nu ia trecut doar lu cea mare ia trecut dar ceea mica ii apar in continu pe cap pe spate pe burta si pe labute. Acum 3 zile mi-au aparut si mie 3 bubite una pe mana una pe picicor si una de barbie sunt mici dar cu timpu se fac mai mari, azi iau aparut si mamei pe mana si a zis ca le da afara ca nu le trece si tot le apar eu chiar nu vreau sa le dam mam atasat de ele sunt foarte dragute si se inteleg foarte bine stiti ce ar putea fii sau poate ati avut si voi cum v-a trecut ce pot face in privinta asta
uita`ti o poza cu buba de pe picior :
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/......8365_n.jpg

6 răspunsuri:
| lola_5690 a răspuns:

Mai du-te o data la veterinar cu cea mica, sunt sigura ca o sa-ti dea niste pasile si o crema poate mai puternica. mi-e frica totusi sa nu fie ciuperci, ci râie... nu stiu, imi dau cu parerea, si de asemenea cred ca nu ar strica sa mergi si tu l aun doctorwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Du-te URGENT la veterinar cu pisicuța, apoi la medicul tău de familie să îți dea trimitere la un medic dermatolog. Bolile de piele se întind foarte ușor și se vindecă greu!

| lovitddefulger a răspuns:

Uite,citeste link-ul dedesubt. Tind sa cred ca este o ciuperca.Probabil e din cauza igienei, caci in mod normal o linge pisica si o curata, da cum e orfana, adica chiar daca o speli, e greu sa o speli tu in fiecare zi.Mai ales daca si-a udat blana cu urina si/sau fecale, sunt sanse mari sa fie vreo cuiuperca.

O poti duce la medic veterinar, sa-ti dea ceva.Insa nu uita sa te duci si tu la medic pentru un tratament.

http://www.animalutze.com/articole/zoonoze-pisica.php

succes

| ChristinneK a răspuns:

Du-te imediat la veterinar sa ii mai faca un control, poate pisicuta dupa strada are vreo boala, infectata sau raie deci da fuguta cu ea la veterinar si o poti duce si pe cealalta chiar daca ia trecut pentru orice eventualitate :*

| TurcoaicaTa explică (pentru ChristinneK):

Dupa cum am scris mai sus am fost la veterinar si e o ciuperca si azi am fost la doctor si a zis ca e o ciuperca... Oricum nu mai conteaza acum, mama in dimineata asta cand eu dormeam a dus pisicile in spatele blocului la iarba verde unde mai erau cateva pisici sad. Multumesc pentru raspuns.

| ChristinneK a răspuns (pentru TurcoaicaTa):

Imi pare rau, dar te sfatuiesc ca de acum inainte i-ati o pisica de al adapost stiu ca multe pisici au nevoie de adapost, dar e si sanatatea ta importanta.:*