| MariaAndHerCats a întrebat:

Hey TPU... Am 3 pisoi cu varsta de 3 saptamani si o zi. Din pacate, mama lor a murit acum o saptamana. Pisoii mananca singuri, dar ii simt lipsa mamei. Au sanse sa mai traiasca si sa se dezvolte normal? Dati-mi va rog si niste sfaturi despre dresarea lor si invatatul sa se joace. DAU FUNDA CELUI CARE RASPUNDE CAT MAI MULT SI MA AJUTA!

Răspuns Câştigător
| Ștefănuț_Ștefi_1995_g7sO a răspuns:

Da au sansa sa se dezvolte normal... Ei sunt mici si pe la 1 luna stiu se i-au cu joaca... Trebuie sa iti iei un biberon si sa ii hranesti cu lapte de vaca natural 100% aproape mereu si sa ii lasi sa doarma foarte mult... Sa le iei jucarii care fac zgomote ca sa se joace si daca nu vrei sa iti fuga cand vor fii mari invatai sa stea in curtea lor( daca esti la casa)... Nu ii lasa sa se urce peste tot ca daca sunt mici se pot lovii... Si cel mai important trebuie sa ii faci sa creada ca tu esti mama lor si sa stai cu ei mereu... Sper ca te-am ajutat succes cu pisoii

4 răspunsuri:
| MarcelineSykes a răspuns:

Eu am mai avut pisici mici care aveau cateva saptamani in primele luni i-am dat lapte direct de la vaca si conserve apoi dupa 4 luni a mancat si a baut numai apa si conserve.

| MarcelineSykes a răspuns:

Si nu lea afectat cresterea.

| MariaAndHerCats explică:

Am lapte de vaca 100% natural, ei mananca singuri din bol, nu trebuie sa ii ajut deloc.Stau la curte si ii las toata ziua sa doarma, ii trezesc doar sa manance.

| MariaAndHerCats explică:

Daca nu mai raspunde nimeni mai detaliat, iti dau tie funda! M-ai ajutat mult!