Aici tot ce trebuie sa stii despre nastere
http://www.animalutul.ro/......cina/1973/
La 9-10 zile incep ochii sa se desprinda, iar la 3 saptamani cam asa se desfac si urechile(nu am fost niciodata atenta), iar mersul cam la o luna incep sa se tina calumea pe picioare.
Am si eu cateva intrebari pentru tine:
1.Ce rasa e masculul?
2. Vrei sa opresti vreun pui?
3.Ce vei face cu restul(2-3 sau mai multi, care vor ramane)?
4.Stii ca e costisitoare ingrijirea unei femele gestante(vitamine, hrana de calitate, vizite la medic)?
5. Unde vei tine puii pana la minim 6 saptamani? fiindca dupa o luna incep sa umble, sa-si faca nevoile peste tot, etc., iar pana la 6 saptamani nu e bine sa-i desparti de mama fiindca nu sunt intarcati.
Cu siguranta,tie ti se pare foarte dragalasi puii,o sa te joci cu ei etc.,dar nu stii ce inseamna ingrijirea lor si a mamei. Nu e chiar asa usor,pe langa bani, trebuie sa ai si timp.
In plus, va fi greu sa le gasesti si niste stapani responsabili, poate acum nu-ti dai seama, dar cand vei fi nevoita sa-i donezi (de vandut nu ai cum fiindca sunt niste corcituri si o suma modica de 50lei nu acopera nici jumatate din cat cheltui tu cu femela si puii) o sa vrei sa gasesti niste oameni care sa aiba cat mai bine grija de ei si un om de pe net nu stii cat de bine il poate ingriji daca nu-l cunosti...
Gandeste-te mai bine si lasa adevaratii crescatori sa reproduca caini de rasa(cu pedigree), nu le strica munca!
p.s. nu-ti zic cu rautate.
Pufarinee întreabă: